Phaser a făcut valuri la Timişoara într-un concert care a fost savurat...

Phaser a făcut valuri la Timişoara într-un concert care a fost savurat la maximum de fanii formaţiei FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>phaser (5) [1280x768]După ce miercuri seara au cântat în Mansarda Bastionului Theresia, la deschiderea Festivalului Internaţional de Dans din Timişoara, membrii trupei Phaser au revenit în faţa fanilor joi seara, la Scottish Pub, unde au susţinut un concert în cadrul căruia au sărbătorit noul lor single, „Valuri”.

Cel mai recent single al trupei a fost lansat la sfârşitul lunii august, piesa fiind compusă de membrii trupei alături de George Hora, care dealtfel s-a aflat şi el în public ieri seară. Alături de piesele formaţiei, Phaser a interpretat o sumedenie de hituri actuale, care au fost savurate pe deplin de cei prezenţi, printre acestea numărându-se „Uptown Funk” (Bruno Mars), „Nobody to love” (Sigma) sau „How deep is your love” (Calvin Harris).

Înfiinţată în 2007 la Reşiţa, trupa Phaser a participat la concursul naţional Eurovision cu piesa „Pour toi et moi” şi a susţinut o serie de concerte în zona de vest a ţării şi nu numai. Primul videoclip din cariera formaţiei timişorene Phaser s-a lansat acum doi ani. În filmările videoclipului „Pour toi et moi” au fost implicate peste 30 de persoane, printre care s-au numărat şi câţiva artişti timişoreni ca George Hora, Kamelia, Anastasia Sandu sau Vali Florea. Un alt videoclip a fost realizat la piesa „Fapte, nu vorbe“. Formaţia Phaser este alcătuită din Carina (voce), Radu (bass), Sebi (chitară), Lucian (clape) şi Arnold (tobe). După recitalul formaţiei, la faţa locului distracţia continuat alături de beat-urile mixate de rezidentul locaţiei, Vali Florea.

Foto: Ervin Boer

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.