ASU Politehnica înfruntă ”imprevizibila” echipă a doua a lui CSU Craiova. O...

ASU Politehnica înfruntă ”imprevizibila” echipă a doua a lui CSU Craiova. O parte din galerie se deplasează la un turneu dedicat memoriei unui fan alb-violet

0
DISTRIBUIȚI

ASU Poli Sebis (36)

Formația alb-violetă va întâlni mâine pe teren propriu unul dintre posibilii ”arbitri” în lupta la promovare din Seria a IV-a. CSU Craiova II, la fel ca satelitul lui Pandurii, poate beneficia oricând de fotbaliști din garnitura de Liga I. Lider în C, ASU Poli, e atentă însă și la talentații juniori ai oltenilor.

În runda trecută ASU Poli s-a impus după un duel cu emoții la Deva (3-2). Timișorenilor li s-a reproșat din nou că s-au relaxat la 2-0, lucru care era să-i coste. ”Am analizat, am discutat, toată săptămâna ne-am axat chiar pe acest aspect. Sperăm să-l remediem, sper ca băieții să conștientizeze acest lucru și să nu mai apară astfel de sincope. Vom vedea mâine, la ora meciului, dacă am reușit să corectăm aceste greșeli”, a declarat Sorin Brîndescu, ”principalul” lui ASU Poli, pentru druckeria.ro.

De partea cealaltă, cu ajutor de la prima echipă, Craiova II a zburdat în fața Măgurei Cisnădia, scor 3-0. Emil Săndoi a ales să trimită mai mulți jucători la C datorită pauzei din campionat. Situația ar putea fi diferită în duelul cu ASU Poli, deoarece oltenii joacă azi la Chiajna în Liga I. ”Craiova poate fi o echipă imprevizibilă, nu știm câți jucători vor avea de la prima echipă.


Dar și dacă nu vor avea întăriri, sunt jucători talentați, cu potențial, care aleargă mult, sunt ambițioși și au avut prestații bune în mai toate jocurile din campionat. Chiar și atunci când au pierdut, au făcut-o din cauza unor greșeli individuale sau a naivităților tactice specifice vârstei”, a mai spus Brîndescu.

De altfel, tinerii ”juveți” s-au impus cu Becicherecu Mic având o echipă fără vedete. Și au mai repurtat o victorie în fața unei timișene, CSM Lugoj (scor 3-1), pe teren propriu.

De voie, de nevoie, ASU Poli se va prezenta cu un prim 11 diferit cu oltenii față de meciul de sub Cetate. Fundașul dreapta Alex Contescu e absență certă după ce s-a operat de apendicită, în timp ce Ghinescu e incert. În schimb, e așteptată revenirea în echipă a închizătorului Dinu Rebenciuc, a cărui suspendare după incidentul violent din duelul cu Sebiș a expirat.

Nu toți ultrașii vor fi prezenți la meci

Tot mâine în județul Alba la Zlatna va avea loc turneul de fotbal „In memoriam Răzvan Chira”. Trecut în neființă la vârsta de 38 de ani acesta era originar din Alba, dar se stabilise la Timișoara și era fan ASU Politehnica. Prin urmare mai mulți prieteni din galerie vor fi prezenți la evenimentul dedicat lui Răzvan. ”În ciuda unui meci important pe care această echipă (n.r. ASU Poli) îl dispută sâmbătă, o parte a galeriei și-a anunțat prezența la acest turneu”, au transmis organizatorii conform revistadealba.ro.

Au ajuns la peste 500 de ”socios”!

ASU Poli a realizat o performanță lăudabilă chiar și la nivelul eșaloanelor terțe din vestul Europei. Alb-violeții au anunțat ieri că au ajuns la 501 membri cotizanți, ceea ce înseamnă 86.000 de lei adunați în urma campaniei de înscrieri.

Partida ASU Politehnica Timișoara – CSU Craiova II se dispută mâine, de la ora 14.00, pe arena ”Știința”, în etapa a 13-a a Ligii a III-a. Alb-violeții sunt lideri cu 28 de puncte. Oltenii au adunat doar 11 puncte în acest sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.