Florin Marin speră să o învingă pe Dinamo și cu ajutorul publicului....

Florin Marin speră să o învingă pe Dinamo și cu ajutorul publicului. Ce jucător important de la ACS Poli e așteptat să revină pe gazon

1
DISTRIBUIȚI

DSCF8707

ACS Poli are parte sâmbătă de un duel pe teren propriu cu rivala de tradiție a orașului, Dinamo București. Bănățenii așteaptă ca arena să se umple precum la partida cu Steaua și speră din nou la un succes important. Tehnicianul Florin Marin a anunțat că Ianis Zicu e refăcut și va face parte din lot, totuși, lista indisponibililor rămâne ”generoasă” la timișoreni.

Dinamo vine în Banat după o umilință pe teren propriu, 1-5 cu Viitorul, chiar și așa Florin Marin e convins că formația din Ștefan cel Mare trebuie luată la fel de în serios. ”Bineînțeles că jucătorii vor fi mult mai motivați pentru joc. După eșecul de la Craiova au câștigat la Pandurii. Dinamo e o echipă bună, care combină foarte bine tinerețea unor jucători cu dorința lor de ambiție cu jucători cu experiență. Au potențial și pot să revină după ultimul eșec de pe teren propriu cu Viitorul. E foarte mult să încasezi cinci, dar înainte era printre echipele cu cele mai puține goluri primite.


Au rămas și în inferioritate din minutul 30… E o echipă organizată, o echipă bună. Va fi un meci greu”, a declarat Florin Marin.

Experimentatul antrenor crede că atmosfera vechilor dueluri Poli – Dinamo se va resimți și acum. ”Sunt convins că există această rivalitate și acum. Se va disputa la intensitate maximă. Avem nevoie de spectatori, să fie alături de noi și în momente mai puțin bune, fac un apel să vină în număr cât mai mare alături de noi”, a adăugat Florin Marin. Timișorenii vând biletele pentru acest meci la prețurile obișnuite.

”Câinii” se prezintă și cu foști jucători din Timișoara, ACS Poli e deja pățită primind gol de la Dorin Rotariu, dar și de la acum botoșăneanul Petre Ivanovici, originar din Freidorf. La Dinamo mai joacă și Steliano Filip, crescut la LPS Banatul. ”Sunt jucători care se motivează când joacă împotriva unor echipe la care au evoluat, să demonstreze că s-a făcut o greșeală cu el”, a conchis antrenorul lui ACS Poli.

”Au moral bun pentru că în primul rând nu au piedut la Botoșani. Important e că ne creăm oportunități cu acțiuni foarte bne și sunt convins că vom înscrie”, a specificat Marin despre starea echipei sale. Pentru acest joc Gabriel Cânu e incert iar Sarmov, Bărbuț și Goga sunt în continuare accidentați. A revenit însă Ianis Zicu după o perioadă lungă de convalescență. ”Zicu face parte din lot. E un jucător inventiv, cu calitate tehnică, care poate să facă diferența”, apreciază Marin.

Partida ACS Poli Timișoara – Dinamo București se dispută sâmbătă, de la ora 20.30 pe arena ”Dan Păltinișanu, în runda a 17-a a Ligii I. Bănățenii sunt pe 10 cu 15 puncte, în timp ce ”câinii” ocupă locul 6 cu 24 de puncte. În urmă cu mai bine de doi ani, la debutul pe prima scenă noua echipă timișoreană câștiga acasă cu 2-0 în fața alb-roșiilor.

1 COMENTARIU

  1. Ce Tanpeni spui ,,, daca nui batem pe Dinamo ar fi cazul BOSOROGULE sati iei talpasita ca – te asteapta BOUL ala de Alexa secund la Rapid ala care ni tea bagat pe gat nu vezi ca nam mai castigat de 6 etape in canpionat si cred ca asta va fi a 7 a ,ce astepi sa ne retrogradezi cum ai facut cu celelalte echipe la care ai fost ,, si apropo de tineri care nau fost acceptati la noi si joaca bine la alte cluburii , din iarna sigur vom mai pierde si pe cei care i mai avem ,, care sunt dati la o parte ca sa le faca loc la pensionari adusi de Stanciu ,,,, EX … Bocsan care nu poate fi mai gafor ca CANU sau ca Luchin .. Popescu joaca cand siaduce Mosu aminte de el …Si cel mai dubios este faptul ca Pap a gafat in meciul cu Astra si varsta lui find un factor ,, mai ales la portari ,, si a fost executat adica nu isa mai dat nici o sansa find trimis non stop sa apere la echipa a doua ,, dar stam si ne punem intrebarea Neamtu la ditamai experienta lui decateori a gresit si nea mancat punctele ….cu Panduri in dubla ,,, cu Cfr in amandoua meciuri a luat 3 goluri si toate au fost 100 la 100 ale lui si tot asa … concluzie ca acesti PENIBILI care conduce pe POLI nui intereseaza viitorul acestui club doar buzunarele lor ,,,si apropo CANU ne a omorat de atatea ori si pe el de ce nu la executat nimeni ,,a stiu de ce??? vesnic Copii din aceasta echipa sunt tapi ispasitori ei nau voie sa greseasca …pacat de acest club ca e condus de toti idiotii si antrenat de fosile antice …veniti sa vedeti ce antrenamente se face ca va cruciti ca aleaa de pe timpu lui Antonescu ..eu am fost si am vazut ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.