Naționala României de handbal feminin pierde DRAMATIC semifinala cu Norvegia. ”Tricolorele” vor...

Naționala României de handbal feminin pierde DRAMATIC semifinala cu Norvegia. ”Tricolorele” vor lupta pentru bronzul mondial

0
DISTRIBUIȚI

dsc4102-resize

România a avut parte de o nouă evoluție fantastică în Danemarca. Din păcate elevele lui Tomas Ryde au fost învinse în penultimul act al Campionatului Mondial de naționala Norvegiei, după un nou meci pe muchie de cuțit, decis în prelungiri.


27-27 a fost scorul după 60 de minute de joc, dar nordicele s-au impus în timpul suplimentar cu 35-33.

După ce a trecut de gazda Danemarca în sferturi ”tricolorele” au întâlnit o altă forță a Nodrului. Norvegiencele au condus cu 17-14 la pauză și păreau favorite clare, dar în partea a doua Neagu și compania au recuperat și chiar au trecut în avantaj. Vedeta naționalei, Cristina Neagu, a fost blocată, dar România a reușit să lovească și când era în inferioritate numerică. Ardean putea aduce victoria la ultima fază dar a portarul apără și în prelungiri nordicele au fost mai decise la început. Au reușit să se desprindă și la trei goluri, moment în care naționala României a replicat bine, Brădeanul apropiind echipa la un gol distanță după ce a marcat și a obținut și o eliminare. Din păcate finalul prelungirilor i-a aparținut Norvegiei.

României îi rămâne lupta pentru bronz cu Polonia (duminică, ora 15.45). Finala mare a competiției va fi Norvegia – Olanda.

Foto: prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.