Primarul Timişoarei, mulţumit că a primit un răspuns protocolar de la guvernul...

Primarul Timişoarei, mulţumit că a primit un răspuns protocolar de la guvernul Cioloş. Ce informaţie esenţială LIPSEŞTE din documentul primit

0
DISTRIBUIȚI

dacian ciolos

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, se arată extrem de bucuros că guvernul Cioloș îi poate face promisiuni în legătură cu alocarea de bani pentru realizarea unor obiective de interes în urbea de pe Bega. Edilul șef a informat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că a primit răspuns la solicitările făcute la București, prin care cerea alocarea de bani pentru un nou stadion, centura de Sud și o sală de sport multifuncțională.

„V-am informat că de îndată ce s-a instalat noul guvern am făcut diligențe către primul- ministru prin care am solicitat ca obiectivele de interes major pentru Timișoara să fie avute în vedere în planul național de investiții, și, ceream eu, ca cel puțin unul din trei obiective la care eu m-am limitat și le-am indicat în ordinea stringenței lor pentru Timișoreni (…) să fie pus la finanțare.


Ei bine, dacă guvernele pesediste, inclusiv guvernul Ponta din perioada USL nu au catadicsit să răspundă cu anii la solicităriile mele de a include în Planul Național de Investiții pentru Tmișoara, dacă solicitarea mea politicioasă de a fi primit în audiență nu a primit niciun răspuns, dacă Timișoara a fost ignorată de aceste guverne pesediste aproape cu desăvârșire exceptând banii pentru Spitalul de Copii despre care eu am vorbit foare corect imediat ce au fost virați, iată că noul guvern are o cu totul altă abordare și am primit din partea Companiei Naționale de Investiții următoarea adresă”, a declarat Robu.

Primarul a dat citire unei adrese prin care a primit răspuns cu privire la sala de sport multifuncțională de 15.000 de locuri, care se află pe lista sinteză din cadrul subprogramului săli de sport. Mai mult, primarul a primit același răspuns și cu privire la stadionul de 40.000 de locuri, urmând ca finanțarea celor două obiective să se facă în funcție de valoarea alocațiilor bugetare. Deși practic nu i s-a transmis o dată la care se vor primi banii pentru obiectivele amintite mai sus, primarul nu s-a sfiit să laude guvernul Cioloș. Edilul nu a avut aceeași reacție atunci când centura de Sud a fost inclusă în noul Master Plan de Transporturi, plângându-se că obiectivul trebuie finanțat acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.