Un nou eșec cu cântec suferit de CH Poli pe teren străin:...

Un nou eșec cu cântec suferit de CH Poli pe teren străin: ”Un CALVAR”. Ce reproșuri le-au făcut timișorenii arbitrilor jocului de la Turda

1
DISTRIBUIȚI

CH Poli Steaua (14)

Poli Timișoara nu a reușit să mai lege rezultatele pozitive în Liga Națională de handbal masculin. După victoria salutară cu Steaua, elevii lui Pero Milosevic au cedat pe terenul Potaissei Turda, scor 25-29. Bănățenii au avut însă mai multe reproșuri de făcut brigăzii de arbitri din București și au simțit că succesul în Ardeal era aproape imposibil în această seară.

CH Poli a condus în startul meciului, dar avea curând să trăiască o deziluzie în acest meci.


În primul minut Savic l-a lovit pe Grigoraș și timișorenii au cerut cartonașul roșu, dar s-a dictat o eliminare de două minute. Nu a fost singura duritate permisă gazdelor de către cuplul Șerb-Vasilescu. Turda conducea cu 8-7 după 20 de minute și a intrat la cabine cu un avantaj liniștitor: 14-11. Cu toate acestea, la zece minute de la reluare, Poli reușea să egaleze situația (17-17). Până la urmă însă ardelenii au reușit să-și asigure un final bun, cu patru goluri avans din minutul 50.

„A fost un calvar din toate punctele de vedere…”, avea să declare interul Iulian Halcă despre condițiile de disputare ale jocului de la Turda, unul netelevizat. Chikovani (8 goluri), urmat de Grigoraş (5), au fost principalii marcatori ai alb-violeților, care nu au putut conta azi pe Mihai Timofte, care și-a ispășit și a doua rundă de suspendare după eliminarea suferită la Odorhei. 

CH CSU Politehnica, deocamdată pe locul 8 cu 25 de puncte, are un nou meci peste trei zile la Ploiești cu CSM (ora 18.30 Digi Sport). Bănățenii vor efectua deplasarea în Prahova direct din județul Cluj.

1 COMENTARIU

  1. Nu stiu la ce meci va referiti in acest comentariu, dar poli nu a condus niciodata in acest meci din cite retin…a fost 2-0 si 5-2 chiar in inferioritate numerica, la inceput. In plus baietii de la poli daca ar juca handbal nu box si ar vorbi si un pic mai frumos (fara sa injure jucatorii si antrenorii echipelor adverse), poarte o sa atraga ceva simpatii si poate o sa castige niste meciuri. Antrenorul si jucatorii oaspeti au fost mai interesati de arbitraj (care chiar nu a fost rau) decat de a juca handbal…asa ca …..multa bafta la Ploiesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.