Doi urmăriţi internaţional, prinşi într-un interval de câteva ore la frontiera de...

Doi urmăriţi internaţional, prinşi într-un interval de câteva ore la frontiera de vest, în timp ce încercau să plece din România

0
DISTRIBUIȚI

politia-frontiera

Agenţii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au reuşit, în acest sfârşit de săptămână, prinderea a două persoane care erau urmărite internaţional.

Sâmbătă dimineaţa, puţin după miezul nopţii, la vama Cenad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, Adelina  Z., în vârstă de 24 de ani, domiciliată pe raza judeţului Timiş.


„Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că femeia figura în bazele de date ca fiind urmărită în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile din Belgia, în data de 01.06.2015. Persoana în cauză avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de fraudă informatică”, se arată în comunicatul ITPF Timişoara.

Aceasta a fost reţinută, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul lui  D. George, în vârstă de 61 de ani, din judeţului Buzău, care a vrut, ieri, să plece din ţară prin vama Naidăş. În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul era urmărit în vederea arestării după o alertă introdusă de autorităţile din Belgia, în data de 22.01.2016. Persoana în cauză avea de executat o pedeapsă cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.