Lugojeanul care și-a violat soția și a amenințat că își omoară copilul...

Lugojeanul care și-a violat soția și a amenințat că își omoară copilul a încălcat INTERDICȚIA de a se apropia de familie. Cum i-a terorizat

0
DISTRIBUIȚI

agresor-femeie-violata-rapita-lugoj-1

Lugojeanul care și-a violat de cinci ori nevasta și a amenințat că-și omoară copilul a încălcat regimul detenției al domiciliu și și-a băgat în sperieți familia, în noaptea de Revelion. Vasile Balaș are interdicție să ia legătura cu soția sa. A sunat-o de mai multe ori în noaptea de Revelion, apoi a ieșit în oraș, drept pentru care a fost reclamat la Poliție, conform cetateanul.ro.

”La data de 1 ianuarie, în urma verificărilor efectuate, polițiștii municipiului Lugoj au constatat că bărbatul a părăsit domiciliul deși se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu.


Astfel, polițiștii au înaintat magistraților propunerea de înlocuire a măsurii de arest la domiciliu cu arest preventiv”, a declarat Mirela Drăghicioiu, IPJ Timiș, pentru Cetățeanul.ro.

Prin urmare, vineri, 8 ianuarie, Judecătoria Lugoj a dispus arestarea preventivă a acestuia în arestul IPJ Timiș. Balaș a făcut contestație, iar timp de 5 zile, până când află rezultatul, mai este lăsat la domiciliu.

În perioada august-septembrie 2015, balaș, aflând de faptul că soția sa a introdus acțiunea de divorț, a violat-o de trei ori, după ce a obligat-o să îl însoțească în locuri ferite. În mod repetat a agresat-o fizic pe soția sa, și a șantajat-o, și nu a respectat ordinul de protecție impus de Judecătoria Lugoj prin care i s-a interzis dreptul de a se apropia de aceasta și de fiica lor minoră. El i-a cerut femeii să renunțe la divorț, în caz contrar urmând să o ucidă pe fiica lor. Inițial, Balaș Vasile Dănuț a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, apoi Tribunalul Timiș a dispus schimbarea măsurii din arest preventiv în arest la domiciliu, mai arată sursa citată.

Sursa foto: cetățeanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.