Micuţi cu traume din case de copii din Timişoara, ajutaţi să aibă...

Micuţi cu traume din case de copii din Timişoara, ajutaţi să aibă şansa la o viaţă sănătoasă. Ce proiect se derulează

0
DISTRIBUIȚI

casa filadelfia

15 micuţi şi adolescenţi părăsiţi de părinţi, care locuiesc în două case de copii din Timişoara, vor fi ajutaţi să aibă şansa la o viaţă sănătoasă.


Aceştia au trecut prin traume cumplite încă din primii ani din viaţă, iar în cadrul unui proiect care se va desfăşura până în vara acestui an, o echipă de lucru va încerca să schimbe favorabil evoluţia acestor copii şi tineri.

Proiectul se numeşte „Învaţă-mă să înţeleg ce simt şi haosul rămâne în urma mea” şi este derulat de Asociaţia Română pentru Studiu şi Intervenţie în Traumă în parteneriat cu Fundaţia Agathos, după ce a primit finanţare din partea unei mari companii. Beneficiarul proiectului este un grup de 15 copii şi tineri care locuiesc în centrul de tip familial Casa Filadelfia şi în „Satul de copii” al Fundaţiei Rudolf Walter.

Psihologi, psihoterapeuţi, medici psihiatri şi un kinetoterapeut vor încerca să-i ajute pe copiii cu traume precoce. Astfel, echipa de lucru va utiliza metode moderne de evaluare şi terapie emoţională pentru a le spori acestor tineri şansele spre o viaţă armonioasă şi echilibrată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.