Florin Bîrsășteanu trage un semnal de alarmă: elevii de la Liceul „Lenau”...

Florin Bîrsășteanu trage un semnal de alarmă: elevii de la Liceul „Lenau” sunt în pericol. Ce nereguli a descoperit

1
DISTRIBUIȚI

liceul lenau renovat (6)

Florin Bîrsășteanu, proaspăt anunțat ca fiind candidatul PSD la Primăria Timișoara, a semnalat, astăzi, o serie de nereguli care au fost descoperite la Liceul „Nikolaus Lenau”. Vă reamintim că cei aproximativ 900 de elevi de liceu au fost mutați în unitatea de învățământ din centrul orașului în luna ianuarie, după vacanța de iarnă, asta deși lucrările nu au fost finalizate.


Astfel, cele două lifturi montate nu funcționează nici în prezent din cauza consumului prea mare de curent care nu ar putea fi suportat de actuala reţea. Nici rampa pentru persoanele cu handicap nu poate fi utilizată din același motiv.

„Liceul Lenau nu a fost recepționat nici până la această oră, lucru pe care-l consider ilegal, din punctul meu de vedere. Deși nu este terminat, actuala administrație și direcțiunea acestui liceu au permis întoarcerea elevilor în clădire. Însă părinții au semnalat o serie de deficiențe ce pot genera, doamne ferește, accidente. Nu există balustradă la scări, există riscul ca elevii să cadă de la înălțime. Atrag atenția administrației să ia foarte în serios această problemă, până nu se întâmplă o nenorocire”, a declarat Florin Bîrsășteanu.

Pesedistul a mai semnalat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, și faptul că majoritatea ușilor se deschid în interior, și nu în exterior, astfel că în cazul producerii unui incendiu s-ar putea produce o busculadă. „Lucrarea nu are aviz de la ISU Banat pentru că nu e recepționată. Consider că un astfel de obiectiv ar fi trebuit să fie recepționat și apoi elevii să se fi întors la școală. Se pot întâmpla incidente la Liceul Lenau, și linoleumul este foarte alunecos, sunt frecvent reclamații că elevii aleargă și se întâmplă incidente”, a conchis Florin Bîrsășteanu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.