Încă o dovadă ZDROBITOARE privind minciunile primarului Robu despre pasajul Michelangelo. Cum...

Încă o dovadă ZDROBITOARE privind minciunile primarului Robu despre pasajul Michelangelo. Cum i-au atras atenția polițiștii puși să păzească obiectivul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

michelangelo pasaj (27)

Culmea ironiei. Problemele de la pasajul Michelangelo, negate cu vehemență de primarul Robu, sunt semnalate chiar și de reprezentanții poliției locale desemnați să păzească obiectivul rutier. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a prezentat problemele existente la pasajul care a fost inaugurat faraonic, acum opt luni, de ziua de naştere a primarului Nicolae Robu cu cvartet de coarde, după ce s-au investit 11 milioane de euro din fonduri europene – și unde apa izvora din mijlocul carosabilului în partea dinspre universitate.

Acum polițiștii locali vin să confirme cele prezentate de presă și să îl contrazică pe Nicolae Robu care a lansat atacuri furibunde la adresa jurnaliștilor și a negat toate informațiile și imaginile doveditoare.


Aceştia au trimis către Primăria Timişoara două adrese în care semnalează problemele de la Michelangelo, scria adevarul.ro. Surse din Primăria Timişoara au declarat pentru „Adevărul” că inclusiv poliţiştii locali care păzesc pasajul au fost îngrijoraţi de izvorul de apă din asfalt şi i-au trimis primăriei două adrese în care semnalează problemele de la pasaj. La solicitarea „Adevărul”, Poliţia Locală Timişoara a confirmat transmiterea adreselor către primărie. „Poliţia Locală Timişoara a transmis un număr de două informări la Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei privind faptul că în locaţia în care au fost efectuate lucrări la carosabil s-a sesizat în anumite locuri umezeală”, a comunicat Poliţia Locală la solicitarea „Adevărul”. Reprezentanţii Primăriei Timişoara dau în continuare asigurări că nu sunt probleme la pasajul Michelangelo, obiectivul fiind verificat inclusiv de Inspectoratul de Stat în Construcţii, care nu a sesizat probleme la pasaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.