Studenții din Timișoara pasionați de domeniul IT, așteptați să se înscrie la...

Studenții din Timișoara pasionați de domeniul IT, așteptați să se înscrie la o competiție de programare organizată de Microsoft. Cum vor fi recompensați

0
DISTRIBUIȚI

calculator

Studenții care învață în universitățile timișorene și sunt pasionați de domeniul IT sunt așteptați să se înscrie la o competiție inedită de programare. Concursul este organizat în luna martie de compania Microsoft în colaborare cu Liga AC din cadrul Universității Politehnica din Timișoara.


În cadrul acțiunii, echipele participante, formate din maxim trei studenți, vor avea șansa de a lupta pentru premii în valoare de până la 100 de dolari, acordate fiecărui membru al echipei câștigătoare în parte.

“Pentru participanți, concursul nu este doar o bună ocazie de a-și pune la încercare abilitățile de programare. Aceștia vor avea, de asemenea, oportunitatea de a afla, direct de la angajați și angajatori Microsoft, detalii referitoare la ce înseamnă să aplici și să lucrezi în compania americană”, transmite Liga AC.

Studenții din Timișoara pasionați de IT au timp până în data de 7 martie să se înscrie în competiție. Concursul are loc în 9 martie, în intervalul orar 18.30 – 20.30, la Facultatea de Automatică și Calculatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.