Primarul Nicolae Robu anunță pe Facebook „cvasi-înnoirea parcului de tramvaie cu 2...

Primarul Nicolae Robu anunță pe Facebook „cvasi-înnoirea parcului de tramvaie cu 2 tramvaie reabilitate „. Vezi cu ce proiect ilegal se laudă

0
DISTRIBUIȚI

robu hartii 1

Primarul Nicolae Robu a postat, astăzi, pe Facebook un text prin care se laudă cu realizările sale în domeniul transportului public din timpul administrației sale. Însă, în cadrul textului laudativ, primarul Nicolae Robu uită să precizeze că multe proiecte nu aparțin administrației conduse de el, fiind scrise și aprobate pentru finanţare cu bani europeni în timpul administrației Gheorghe Ciuhandu. Este vorba despre „crearea sistemului intermodal de transport public mijloace auto – biciclete (25 stații, 300 biciclete) –gratuit, reabilitarea liniei de tramvai pe str.


Ștefan cel Mare, extinderea liniei de troleibuz 14 până în Dumbrăvița, extinderea liniei de troleibuz 11 până în Ghiroda”.

Merită menţionat şi că primarul se laudă cu proiecte nefinalizate precum „crearea subsistemului de transport public cu vaporete – în curs de realizare (s-au amenajat 9 stații și s-au comandat 7 vaporete, din care 2 sunt finalizate, iar 5 vor fi finalizate până în 30.06.2016) –gratuit” sau „extinderea liniei de tramvai 7 în Calea Șagului până la mall-ul NEPI”, lucrare care este momentan oprită pentru că nu avea toate avizele necesare pentru a fi efectuată, deși Primăria Timișoara a dat autorizație de construire. Vă reamintim, că lucrările la liniile de tramvai sunt oprite deoarece o stație de măsurare a poluării aerului este pe traseul acestora, dar municipalitatea a dat undă verde construcției fără a ține cont de acest lucru.

Din înşiruirea edilului- şef fac parte și plata ratelor pentru troleibuze achiziționate în timpul administrației Ciuhandu, însă de departe cel mai uimitor punct din înșiruirea de pe Facebook este „cvasi-înnoirea parcului de tramvaie cu 2 tramvaie reabilitate prin înnoire a tot ce conțin în afară de șasiu și de roți și darea în lucru a alte 12 bucăți”, în condițiile în care RATT are în patrimoniu 60 de tramvaie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.