Primarul Robu continuă cu jignirile: „Eu nu fac pe nimeni niciodată nici...

Primarul Robu continuă cu jignirile: „Eu nu fac pe nimeni niciodată nici prost, nici imbecil, cel mult constat. Pot să constat nişte realităţi, dar nu am nicio contribuţie la ele”

2
DISTRIBUIȚI

messenger

Primarul Nicolae Robu nu jigneşte, el doar constată – aceasta este explicaţia oferită astăzi de către edilul-şef al urbei de pe Bega cu privire la ieşirea de ieri de pe Facebook în care a numit imbecili toţi timişorenii care spun că nu şi-a respectat promisiunile de campanie.

Întrebat astăzi de reporterul PRESSALERT.ro dacă nu consideră că a jignit timişorenii care văd că nu şi-a îndeplinit promisiunile de campanie numindu-i imbecili, Robu a a explicat că „nu mai vorbiţi în numele timişorenilor, dumneavoastră vorbiţi în numele unui grup de presiune care nu are nicio legătură cu presa. În acel mesaj al meu scrie majoritatea netă a timişorenilor înţeleg foarte bine lucrurile şi văd foarte bine lucrurile şi le apreciază. Când eu vorbesc atât de laudativ la adresa majorităţii nete a timişorenilor, cum îşi permite cineva să spună că eu îi jignesc? Să fim serioşi, timişorenii din fericire, sunt oameni cu bun-simţ, oameni educaţi, înteligenţi, sunt oameni care chiar dacă nu au şcoli înalte au o educaţie civică şi am tot respectul pentru ei.


Ştiţi bine că eu interacţionez cu oameni care poate nu au o şcoală, dar sunt oameni cinstiţi au învăţat o meserie, au bun-simţ, oameni harnici care îşi fac datoria, au toată admiraţia mea şi nu am nicio ezitare să le spun. Eu spun sărut mâna tuturor femeilor de serviciu şi când o femeie de serviciu face curăţenie în zona de care se ocupă are toată aprecierea mea pentru că îşi face datoria. (…) Nimeni nu a spus că cineva care vede că o promisiune de campanie neîndeplinită este neîndeplinită e imbecil. Cine a spus aşa ceva? Trebuie creier ca să înţelegi o frază şi unii nu au, iar puţin cât au nu e bun, iar partea care a bună nu fucţionează bine că e umbrită de alte lucruri. Dacă se vine cu o listă de zece sau douăzeci de obiective, din care şapte sunt făcute şi se zice nu v-aţi îndeplinit nicio promisiune electorală ce om este acela care are nesimţirea să facă o astfel de afirmaţie? Vino şi spune că acestea trei nu sunt îndeplinite, dar nu veni să spui că şi cele şapte pe care le vede oricine pe teren nu sunt îndeplinite. Nu veni să faci aşa ceva că atunci înseamnă că ai o problemă. (…) Iar aceia puţini, care nu vor nici în ruptul capului să recunoască nişte realităţi, se descalifică ei înşişi, nu trebuie să îi descalific eu. Eu nu fac pe nimeni niciodată nici prost nici imbecil, cel mult constat. Pot să constat nişte realităţi, dar nu am nicio contribuţie la ele”.

2 COMENTARII

  1. Verdicte necruțătoare ale psihologilor pentru primarul Nicolae Robu la un an de mandat. Vezi concluziile şi recomandările specialiștilor:
    – “Personajul ajunge să își dezvolte un soi de narcisism malign”
    – ”În spatele agresivității stă frica”
    – “Limbaj politic nepotrivit, înțesat cu o agresivitate excesivă”

    https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiSsIDnx8LLAhXq8HIKHegfDbYQFggaMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.pressalert.ro%2F2013%2F06%2Fverdicte-necrutatoare-ale-psihologilor-pentru-primarul-nicolae-robu-la-un-an-mandat-vezi-concluziile-si-recomandarile-specialistilor%2F&usg=AFQjCNGDJwiGDTe-Twzp0BRO16jpSEnALw&bvm=bv.116636494,d.bGs

  2. Ce mai, omul este sarit de pe fix si orice comentariu este de prisos. Asa cum afirma insusi Primele Orasului „se descalifica singur”. Asta e! Ne-am procopsit cu el, poate ne vine mintea la cap si la alegerile din vara vom alege o varianta care ne respecta si ne cinsteste. Cu Dumnezeu inainte!
    Personal am fost unul dintre cei care l-au votat cu speranta unei schimbari tocmai in zona asta a spiritului Timisoarei. m-am inselat amarnic. Nu poti sa pretinzi asemenea asteptari de la un individ care nu are nicio consideratie fata de omanii orasului care indraznesc sa emita alte opinii decat ale dansului. daca acest ins nu e capabil sa respecte cetatenii Timisorii, nu poate capabil sa simta spiritul si valorile morale ale acestui Oras care din pacate este adormit.
    Am mai spus-o, ACEST INDIVID ESTE O PATA DE RUSINE ADUSA MEMORIEI PARINTILOR NOSTRII CARE IN 89 SI-AU RISCAT VIATA TOCMAI PENTRU CA ASEMENEA COMPORTAMENTE MAGALOMANE-DICTATORIALE SA DISPARA DIN VIATA NOASTRA. IAR CAND VETI MERGE SA VOTATI SA NU UITATI DE FAPTELE SI SACRIFICIUL PARINTILOR NOSTRII!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.