Petrecere de încălzire pentru Revolution Festival, la Timişoara. Vezi care sunt invitaţii...

Petrecere de încălzire pentru Revolution Festival, la Timişoara. Vezi care sunt invitaţii VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

joey daniel

Organizatorii Revolution Festival au pus la cale o petrecere de încălzire, care va avea loc sub genericul „Radikal presents Revolution Festival”, vineri, 13 mai, party-ul urmând să îl aducă la Timişoara pe invitatul special din Olanda, Joey Daniel, reprezentant al celor de la Music On.

Invitatul special al petrecerii s-a născut la Rotterdam şi a reuşit să intre în atenţia amatorilor de muzică electronică din Olanda de un deceniu. Anul trecut, artistul a avut parte de câteva gig-uri în Ibiza, care s-au bucurat de un succes deosebit din partea publicului. Primul său release „You Know My Streez” a apărut acum patru ani şi a ocupat poziţii fruntaşe în topul Beatport. Anul trecut, Joey Daniel a susţinut petreceri în cadrul faimosului festival BPM din Mexic, dar a avut şi câteva apariţii în celebrul club Watergate din Berlin. Dealtfel, artistul a fost invitat să deschidă şi sezonul de petrecri din acest an din Ibiza, urmând să mixeze în data de 5 iunie la Amnesia, în cadrul party-ului Music On Opening Party.

Alături de el, pe afişul petrecerii se mai află Iorgovan. Ascensiunea lui s-a produs într-un timp scurt datorită culturii muzicale pe care şi-a format-o şi datorită locului 1 obţinut la un DJ contest din Timişoara.  De-a lungul anilor a mixat alături de nume ca Sasha, Dave Seaman, Terry Lee Brown jr. & The Timewriter, Ray Okpara, Honey Dijon şi artişti români precum Livio&Roby, Premiesku, Nu Zău, Ali Nasser, Golan, Rosario Internullo, Kool, Jay Bliss, Egal 3, Arapu, Kid Chriss, Mihigh, Gescu, Primărie, Miss I şi a participat la festivaluri ca Electric Castle, Delahoya, Kudos Fest şi Open Festival.


Din 2012, alături de colaboratorul său Mihai Moldovan aka Bread and Butter organizează cele mai apreciate petreceri din oraşul Arad sub brandul ABC. În prezent îl găsim pe Iorgovan şi în postura de compozitor, urmând ca în viitorul apropiat să lanseze primul EP numit „Floare la ureche”. Din line-up-ul nopţii mai fac parte Vali Florea, Salem şi Dan Dragoş.

Anul acesta, rEVOLUTION FESTIVAL va avea loc în 3-4 iunie, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Deja au fost anunțați peste 30 de artiști care vor concerta pe cele șapte scene, printre care: Juliette & The Licks, Black Sun Empire, Skunk Anansie, John Digweed, Fred V & Grafix, Suicidal Tendencies, Roni Size and DJ Krust, Planet of Zeus, Reboot, Negură Bunget, Avenger, Blazzaj şi mulți alții. Biletele pentru Revolution Festival sunt disponibile pe Myticket.ro și Eventim.ro și pot fi achiziționate la prețul de 99,99 lei. În cazul în care nu sunt epuizate, în zilele festivalului, la intrare, biletele vor fi vândute la prețul de 124,99 lei.

Dacă vremea va fi de partea noastră, vom începe petrecerea la ora 17.00 la ştrandul No Name, iar la ora 23.00 ne vom muta în locul special amenajat pentru sezonul de vară, unde vom continua petrecerea până la orele dimineţii“, au anunţat organizatorii petrecerii de încălzire pentru Revolution Festival. Biletele pentru acest eveniment costă 30 lei înainte de miezul nopţii şi 40 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.