Un concern internațional investește 12 milioane de euro în mărirea suprafeței de...

Un concern internațional investește 12 milioane de euro în mărirea suprafeței de lucru de la Timișoara. Câte locuri noi de muncă anunță compania

0
DISTRIBUIȚI

laptopuri electronice altex

Fabrica de componente electronice a unei mari companii va deveni în curând mai mare cu peste 7.000 de metri pătrați, în urma unei invetiții de 12 milioane de euro.

Startul la noua construcţie a companiei Continental a fost dat astăzi, în cadrul unei ceremonii interne, unde directorul fabricii, Franciscoxavier Pujol, a explicat motivele pentru care această extensie este necesară: „Obiectivul nostru este ca până la finalul acestui an să încheiem lucrările de construcţie ale extensiei astfel încât să putem să onorăm comenzile clienţilor nostri. Ca urmare a acestei investiţii vor rezulta peste 7.000 de metri pătrați de spaţii destinate birourilor, depozitării, respectiv zonelor sociale (vestiare, bucătării şi spatii sanitare)”.

La finalul anului, fabrica de componente electronice Continental din Timişoara va dispune de o suprafaţă totală de peste 21.000 de metri pătrați.


„Dorim în acest an să creştem cu peste 1.000 de noi angajaţi în România pe partea de cercetare şi dezvoltare şi în producţie. Investiţia e un pas important atât pentru locaţie, cât şi pentru Continental pentru a face posibilă această creştere. Lucrăm împreună şi e normal să creştem împreună“, a explicat Christian von Albrichsfeld, managerul general Continental România.

Concernul Continental are cinci divizii, Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Anvelope şi ContiTech. La nivel mondial a înregistrat în anul 2015 o cifră de afaceri de 39,2 miliarde de euro şi are în prezent peste 212.000 de angajaţi în 55 de ţări.

În perioada 1999-2015, Continental a investit 1.130 de milioane de euro în activităţile din România. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor în București. Continental avea la finalul anului 2015 aproximativ 16.500 de angajaţi și își va mări echipa în 2016 cu peste 1.000 noi membri în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.