Primarul Robu, un nou ATAC la adresa PRESSALERT.ro, după ştirile despre inundaţii:...

Primarul Robu, un nou ATAC la adresa PRESSALERT.ro, după ştirile despre inundaţii: „Cât de prost trebuie să fie cineva (…) să nu înţeleagă nişte lucruri simple de fizică elementară?”

2
DISTRIBUIȚI
nicolae robu foto costi duma
Nicolae Robu, din nou supărat. Foto: Constantin Duma

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a avut astăzi o nouă izbucnire nervoasă la adresa PRESSALERT.ro, din cauza articolului de ieri, în care arătam că lucrările de la Pădurice şi cele din jurul Stadionului Dan Păltinişanu au fost o adevărată risipă de bani publici, lucru dovedit de faptul că în doar câteva ore de la furtuna de duminică au fost inundate cu apă.

„Ne confruntăm iar cu un fenomen care este practic rar la dimensiunea de acum. În fiecare an sunt ploi şi se pune în evidenţă capacitatea limitată de intervenţie. Oriunde în lume există o limită similară a sistemul de canalizare, apa în mod inevitabil va fi prezentă în multe zone ale oraşului şi se va retrage atunci când ploile vor înceta. Vreau să îi asigur pe timişoreni că se face tot ce se poate face pentru evacuarea apei şi toate cele 12 pompe ale Aquatim sunt puse în funcţiune numai că s-a ajuns la o cantitate de apă de două ori mai mare ca debitul Canalului Bega. (…) Dacă sistemul de canalizare din zonă nu poate prelua, cine e de vină? Istoria! Se va interveni şi se va moderniza sistemul de canalizare”, a explicat primarul Nicolae Robu despre situaţia din oraş.

Ulterior, edilul a trecut la atacul la adresa PRESSALERT.ro spunând că „am văzut un titlu chiar jenant, dar ce să spun nu e nici primul şi nici ultimul.


Bani aruncaţi sau milioane aruncate. Fiecare cât îl duce mintea. Pe unii îi duce mai puţin şi ce să facem. Coexistăm”, a declarat Robu.

inundatii timisoara 28 iunie 2016 (9)

După ce a fost avertizat că informaţiile prezentate sunt veridice şi că respectivele obiective nu sunt realizări cu care se poate lăuda, Robu a continuat. „Domnişoară, chiar nu cobor să mă contrazic cu dumneavoastră pentru vă nivelul de inteligenţă pe care îl aveţi l-aţi dovedit de multe ori, iar cel de bun-simţ ce să mai vorbim, este chiar sub orice limită. Vă jigniţi singură, dar nu aveţi capacitatea să sesizaţi penibilul. Una din marile probleme pe care le aveţi este incapacitatea de a sesiza penibilul în care vă situaţi cu tot ce scrieţi şi vorbiţi. Cât de prost trebuie să fie cineva, discut în general, persoanele de faţă se exclud, care să nu înţeleagă nişte lucruri foarte simple de fizică elementară?”, a conchis edilul.

Ploile de duminică seara au fost, însă doar avanpremiera, iar în noaptea de luni spre marți aversele nu s-au oprit, numeroase zone din Timișoara și județ fiind din nou inundate. Aquatim, compania care se ocupă de canalizarea orașului, a cerut timișorenilor mai multă grijă, pentru că pompele și așa suprasolicitate trebuie să facă față și gunoiului adus de ape în canale, dar și cantității mari de nisip spălat de pe străzi.

2 COMENTARII

  1. nu ati vazut inca faptul ca ei, cei ce conduc, supremii sunt destepti, frumosi, mereu tineri, noi ceilalti suntem prosti, nesimtiti, nu stim nici lucruri elementare pe care ei le-au stiut de cand s-au nascut. ei au voie sa jigneasca, sa spuna orice pentru ca noi ,,plebea”, cei de jos nu-i intelegem pe ei, geniile natiei, care ne-au adus unde suntem. nu suporta adevarul, doar ei detin adevarul absolut, cei care nu-i aplauda si lingusesc sunt impotriva lor. din pacate avem conducatorii pe care ii meritam!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.