Bolnavi tratați mai eficient la Spitalul Municipal Timișoara, în urma unei donații...

Bolnavi tratați mai eficient la Spitalul Municipal Timișoara, în urma unei donații de 8.000 euro. Ce s-a cumpărat

0
DISTRIBUIȚI

municipal

Cei 2.500 de pacienți care ajung, anual, la Clinica de Chirurgie Generală I de la Spitalul Municipal Timișoara vor fi tratați mai eficient. Rotary Club Timișoara Ripensis s-a gândit să dea o mână de ajutor unității medicale și a donat un kit de artroscopie în valoare de 8.000 euro pentru laparoscopul deja existent în secție.

La Spitalul Municipal Timișoara crește calitatea actului medical

Cu ajutorul acestuia, pot fi realizate proceduri chirurgicale minim invazive pentru a evalua și trata leziunile din interiorul articulațiilor.


Astfel, crește calitatea actului medical, calitatea vieții, paleta de afecțiuni care pot fi tratate, dar pot fi introduse în practică și tehnici operatorii moderne care reduc durata de recuperare postoperatorie a pacienților.

Clinica de Chirurgie Generală I de la „Municipal” are patru compartimente: Chirurgie Generală, Chirurgie Hepatică, Ortopedie-Traumatologie și Neurochirurgie. „Datorită specificului de urgență, activitatea medicală este una complexă, personalul medical este specializat și supraspecializat pentru a trata o paletă largă de afecțiuni, dar, din păcate, lipsa aparaturii duce la scăderea adresabilității”, transmit reprezentanții Rotary Club Timișoara Ripensis.

Spitalul Municipal Timișoara este una dintre cele mai mari unități medicale din vestul țării, având un număr de 1.022 de paturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.