Rolex, frate!

Rolex, frate!

2
DISTRIBUIȚI

georgeta petrovici

De jos în sus. Prada. Ralph Lauren. Gucci. Adidas. Fără șosete.


Așa se poartă. Dsquared. Gucci din nou. Lee Cooper. Dolce & Gabbana. Curele Luis Vuitton. Sau Versace. Din nou Polo. Ralph Lauren. Prada. Ray Ban (ochelari, aproximativ de soare). Iphone 6S Plus, masculii, Iphone 6S rose gold, ele. Ceasuri Guess cu cristale Swarovski. Culmea, ei nu purtau Rolex. O poșetă Chanel, și una Furla. Bijuterii Michael Kors. Aur. Mult.

Bărbații fumau țigară de a țigară, iar ele plângeau după ”ai lor” luați la întrebări de băieții de la DIICOT. Băieți răi, ăștia de la DIICOT: s-au pus ei să destructureze o rețea de polițiști de frontieră mai infractori decât toți traficanții. Bietele fete. Încă nu au ajuns să poarte Hermes la braț…

(P.S. Povestea e de acum câteva săptămâni, de pe terasa MGM, unde mai multă lume era în așteptare).

2 COMENTARII

 1. Am 4 intrebari la care va rog sa imi raspundeti:
  1. De ce procurorul si judecatorii care au lucrat in dosar au ingaduit ca informatoarea Veronica sa obtina informatii despre mituirea politistilor cu sume derizorii de 1o -15 lei in schimbul prestarii unor srvicii sexuale din partea investigatoarei? Exista probe in dosar si citiva inculpati din boxa au recunoscut ca au intretinut relatii intime cu investigatoarea? Este moral, sint probe legale?
  NU
  2. De ce a doua zi dupa ce judecatoarea -Presedinta tribunalului a emis mandate de arestare sarbatorea arestarea politistilor in restaurant-pe terasa impreuna cu ofiter de informatii care a lucrat in dosar?
  3. De ce partea din dosar referitoare la afacerile cu ceasurile ROLEX si vamesi s-a clasat?
  4. De ce politistul consumator de droguri a fost lasat in libertate 2 ani desi se stia acest lucru. Politistul lucra cu arma din dotare. Nu reprezenta un pericol social timp de 2 ani?

 2. Prostii de la frontiera, cea mai simpla prada pentru statul esuat. Unde-s restul care chiar sifoneaza bani si nu bisnitarii de 10 lei ?? piata independentei !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.