Timișoreni, sunteți pregătiți de mare? CFR lansează „Trenurile Soarelui” spre Litoral. Cum...

Timișoreni, sunteți pregătiți de mare? CFR lansează „Trenurile Soarelui” spre Litoral. Cum vor circula din capitala Banatului

0
DISTRIBUIȚI

litoralul romanesc

Vești bune pentru timișorenii care și-au propus să ajungă pe litoralul românesc în această vară. CFR Călători anunță că începând de astăzi, 9 iunie, intră în vigoare programul estival de transport „Trenurile Soarelui„. Astfel, timp de trei luni, până la 13 septembrie, turiștii vor călători spre litoral cu peste 40 de trenuri care vor asigura legături din toată țara către stațiunile de la Marea Neagră și Delta Dunării.

Cum circulă „Trenurile Soarelui” din Timișoara

Un astfel de tren îi va duce și pe timișoreni în stațiunile de pe litoralul românesc.


Potrivit reprezentanților CFR Călători, un tren direct InterRegio va circula pe ruta Timișoara – Constanța – Eforie Nord – Eforie Sud – Costinești – Neptun – Mangalia, cu plecare la ora 19.02.

De asemenea, pentru a facilita accesul turiștilor către Delta Dunării, un tren direct InterRegio va circula suplimentar pe ruta București Nord – Tulcea și retur. “Pentru noi, sezonul estival este o oportunitate. Încercăm să răspundem nevoii de mobilitate a cât mai multor oameni și dorințelor acestora de a călători la standarde de calitate din ce în ce mai bune. Prin programul estival Trenurile Soarelui conectăm toate zonele ţării cu destinaţiile turistice de vară și sperăm să le aducem românilor vacanţa cât mai aproape. Vă doresc experiențe de călătorie cât mai plăcute!”, spune Iosif Szentes, director general CFR Călători.

Mai multe informații despre „Trenurile Soarelui” sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.