ACS Poli s-a DESCĂTUȘAT după pauză în amicalul cu Viitorul Domnești. Ce...

ACS Poli s-a DESCĂTUȘAT după pauză în amicalul cu Viitorul Domnești. Ce nume noi și-au făcut apariția în echipa timișoreană GALERIE FOTO

2
DISTRIBUIȚI
acs domnesti (23)
Alex Popovici, în formă după pauză

ACS Poli a obținut azi prima victorie în amicalele verii. După remiza de ieri cu OFK Belgrad, timișorenii au avut parte și de un adversar inferior. Viitorul Domnești a rezistat doar o repriză și a cedat cu 5-0, după 0-0 la pauză. Primele trei reușite i-au aparținut lui Alex Popovici. Ionuț Popa a avut azi și doi jucători noi în atenție, portarul Cătălin Straton și fundașul Vlad Opriș.

Atât Straton, anunțat deja la echipă de Popa, cât și Vlad Opriș, au intrat în partea secundă în meci. Primul e o certitudine, un portar experimentat dorit și de Rapid, al doilea e un tânăr de 19 ani care s-a remarca în C la Unirea Jucu.

Meciul cu Domnești, grupare ilfoveană clasată bine în seria ei de C, nu a părut așa de ușor la început. În minutul 20 Olaru de la oaspeți a fost aproape de deschiderea scorului. Vraciu și Popovici au irosit șanse pe finalul reprizei. Cel din urmă avea să se descătușeze în partea a doua. În minutul 56 Mailat a săltat balonul și a fost faultat, cum mingea a lovit bara s-a dictat penalty. Popovici a trimis în vinclu. Tot el avea să mai puncteze în minutele 64 și 67, reușind astfel un hattrick clasic după o perioadă mai puțin productivă în tricoul lui ACS Poli.

Ionuț Popa a folosit mulți jucători care au intrat în jocul cu sârbii, dar a recurs și la numeroase permutări, astfel că s-a înlăturat o parte din oboseală. Finalul a adus două reușite foarte spectaculoase. Artean a trimis de la distanță elegant în plasa laterală (min. 79), apoi Bîrnoi a lobat portarul și a stabilit scorul final. Păcat că doar câțiva zeci de timișoreni au fost în ”standuri” ca să le vadă.

Seria de jocuri-test continuă pentru ACS Poli cu un nou duel acasă, sâmbătă dimineața, de la ora 11, când adversar va fi divizionara secundă maghiară Szeged 2011.

ACS Poli Timișoara: Curileac – Sorescu, Bocșan, Cânu, Neagu – Artean, A. Ignea – Popovici, Croitoru, Vădrariu – Drăghici. Au mai intrat: Curileac, Straton – Poparadu, Vraciu, Mailat, Motreanu, Fridrich, V. Opriș, Elek, Bîrnoi, S. Velcotă. Antrenor: Ionuț Popa.

Viitorul Domnești: Vîlceanu – Fărămă, Riță, C. Mihai, Găină, M. Olaru, M. Dobrescu, Pațurcă, G. Dumitrescu, Baniță, B. Barbu. Au mai intrat: M. Tudor, Buliga, Al. Văduva, Bărbulescu. Antrenor: Virgil Andronache.

Ionuț Popa: ”La -14 nu mai ai ce pierde”

Tehnicianul lui ACS Poli a dat de înțeles că în cazul în care mai sosesc jucători se mai poate renunța la unele nume din lotul actual. ”În cadrul acestui program, urmărim câte ceva. Azi au intrat și alți jucători, am modificat și sistemul. Am început 4-2-3-1, am terminat 4-4-2. Important e să pot analiza corect ce se întâmplă. A venit azi (n.r. Opriș) vom trage concluziile… Vom vedea situația cu nivelul la care vom juca și vom stabili apoi”, a spus Ionuț Popa.

Legat de șansele tot mai mari ca echipa timișoreană să rămână în prima ligă Popa a conchis că ”avem atunci mult mai mult de lucru și asta ne dă bătăi de cap. La -14 nu mai ai ce pierde și trebuie să joci. Ne gândim, dacă e cazul, că o să mai apară 3-4 jucători.


Noi mergem în continuare pe ideea că lotul trebuie întărit”.

2 COMENTARII

  1. O PARERE STRICT PERSONALA, CU -14 NOI NU AVEM CE CAUTA-N LIGA 1, NU AVEM NICI LOT SI NICI BANI, DATORII LA FOSTI SI ACTUALI JUCATORI LA FISC, ATUNCI CE SA CAUTAM LA MASA BOGATILOR DOAR SA NE FACEM DE RIS PENTRU A NUSTIU A CITA OARA. DACA D-NU ROBU N-A REZOLVAT FINANTAREA, N-AVEM CE CAUTA NICI IN LIGA 2-a !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.