Cel mai controversat transfer al lui ACS Poli a spart gheața la...

Cel mai controversat transfer al lui ACS Poli a spart gheața la Sebiș. Ce jucător dat ca și plecat a revenit în echipa lui Ionuț Popa

0
DISTRIBUIȚI
Marius Croitoru, în acțiune la ACS Poli
ACS Poli are două victorii și trei remize în teste

ACS Poli a obținut azi al doilea succes în testele verii. Timișorenii pregătiți de Ionuț Popa au învins pe terenul divizionarei a treia CS Național Sebiș cu 2-0. Ambele reușite ale jocului au purtat semnătura lui Octavian Drăghici, atacant care a fost aproape de o revenire la ASU Politehnica înainte de a semna contractul cu formația retrogradată din Liga I.

Aflat într-o formă mai puțin bună în primele jocuri de pregătire, Tavi Drăghici, atacant revenit pe Bega după o aventură în fotbalul libanez, a reușit azi să marcheze primele goluri pentru noua sa formație.


Vârful timișorean a deschis scorul în minutul 14 cu un șut din interiorul careului și tot el a dublat avantajul lui ACS Poli la Sebiș peste nouă minute, cu un lob. Golul 2 a venit după ”assist-ul” lui Doman.

În partea a doua au fost rulați mai mulți jucători și nu s-a mai marcat niciun gol, în ciuda unei ocazii mari a lui Bîrnoi pe final. Timișorenii au câștigat cu 2-0 și rămân neînvinși în teste. Vestea rea e că lista cu jucătorii accidentați capătă proporții, azi a fost rândul lui Neagu să se resimtă.

Bărbuț nu se mai face ”pandur”

O apariție ușor surprinzătoare în echipa bănățeană e cea a lui Cristi Bărbuț. Mijlocașul de bandă a fost chiar titular în condițiile în care la un moment dat înțelegerea lui ACS Poli cu Pandurii Tg. Jiu părea parafată. Cum gorjenii nu doreau să plătească niciun ban acum pentru împrumutul (cu opțiune de cumpărare) pentru timișorean acesta a făcut cale întoarsă pe Bega.

Sâmbătă, ACS Poli o va vizita pe Szeged 2011, grupare cu care remizase acasă (2-2) săptămâna trecută.

ACS Poli Timișoara: Straton – Bocşan, Cânu, Şeroni, Neagu – Bărbuț, Croitoru, Artean, Doman, Vădrariu – Drăghici. Au mai intrat: Curileac – Fridrich, Vraciu, Velcotă, Bîrnoi, Sântean şi Livan. Antrenor: Ionuț Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.