Cale deschisă spre Liga I pentru ACS Poli Timișoara. Ce a decis...

Cale deschisă spre Liga I pentru ACS Poli Timișoara. Ce a decis Curtea de Apel București în privința falimentului echipei Rapid

1
DISTRIBUIȚI
Ianis Zicu își primește toți banii din contractul cu ACS Poli
ACS Poli va juca în Liga 1

ACS Poli așteaptă de săptămâni bune o decizie finală în privința falimentului Rapidului, pentru că timișorenii ar urma să ia locul bucureștenilor în Liga I dacă rămâne valabilă hotărârea inițială.


Curtea de Apel București, care trebuia să se judece solicitarea de suspendare a executării silite cerută de Rapid, a amânat, însă, din nou o decizie, astfel că rămânerea giuelștenilor în primul eșalon a fost compromisă. Săptămâna trecută, LPF transmitea că poate aștepta o sentință pentru Rapid doar până mâine,

ASC Poli are șansa, astfel, de a evolua în seoznul următor în Liga 1, chiar dacă în campionatul precedent a retrogradat. Mai mult, din cauza faptului că nu au îndeplinit baremul, timișorenii vor începe sezonul următor cu -14 puncte.

Deciza LPF urmează a fi anunțată mâine, când are loc Adunarea Generală.

1 COMENTARIU

  1. Inca o dovada ca acest avorton politic-fotbalistic ACS POLI TIMISOARA nu are nicio legatura cu spiritul Timisoarei.Adevarata Poli Timisoara si adevaratii suporteri nu ar fi acceptat o promovare pe durerea Rapidului si ar fi zis pas unei asemenea promovari. Pentru ca adevarata Poli si adevaratii suporteri, dominau prin integritate in fata oricaror vitregii atat din timpul comunismului , cat si dupa revolutie. ASTA ESTE DIFERENTA ROBULU PE CARE TU ARADEAN DE SANGE SIO LOC NU O VEI INTE<LEGE NICIODATA. PRIN ASEMENEA GESTURI NE?AM DIFERIT DE RESTUL ECHIPELOR SI SUPORTERILOR DIN TARA: NU NE VINDEAM ONOAREA SI INTEGRITATEA PENTRU A JUCA IN PRIMA DIVIZIE CU ORICE PRET.
    "POLI SI RAPID SE IUBESC LA INFINIT"

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.