Patru ofiţeri de poliţie, împuşcaţi mortal de lunetişti în timpul unor proteste...

Patru ofiţeri de poliţie, împuşcaţi mortal de lunetişti în timpul unor proteste în Statele Unite. Mai mulți suspecți au fost arestaţi UPDATE Încă un mort

0
DISTRIBUIȚI

dallas statele unite politisti impuscati

Zece polițiști din Dallas au fost împușcațide lunetiști, iar patru dintre ei au murit, în timpul protestelor împotriva brutalităţii poliţiei, organizate în orașul texan, au anunţat autorităţile americane.

Patru polițiști au fost uciși cu focuri de armă joi în centrul orașului Dallas (Texas) în timpul unei manifestații populare organizate în semn de protest după uciderea, de către oamenii legii, a doi oameni de culoare în cursul acestei săptămâni în statele Minnesota (nord) și Louisiana (sud), relatează AFP.

Șeful poliției din Dallas, David Brown, a declarat că cei trei suspecți aflați în custodia poliției – doi bărbați și o femeie – nu cooperează cu autoritățile, iar un al patrulea suspect se află într-o parcare subterană și, după un schimb de focuri cu polițiștii, refuză să se predea, negocierile fiind în desfășurare.

UPDATE Încă un polițist dintre cei răniți de lunetiști a murit, bilanțul ridicându-se la cinci morți.


Evenimentul este încă în desfășurare, iar polițiștii caută în orașul Dallas eventualele bombe despre care a vorbit unul dintre suspecți. „Suspectul cu care negociem le-a spus negociatorilor că sfârşitul este aproape, că va ucide mai mulţi poliţişti şi că sunt bombe plantate peste tot”, a spus Mike Brown, șeful poliției din Dallas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.