DNA, dormi? Robu vrea să fie anchetat

DNA, dormi? Robu vrea să fie anchetat

2
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

Ca să scape de explicațiile concrete despre cum i-a făcut prietenului Tuducan parcare pe domeniul public fără hotărâre de consiliu local și cât de legal este, primarul Nicolae Robu a cerut, în direct, la Antena 3, să ancheteze DNA-ul povestea. Că el nu a făcut nimic ilegal, că nu știe ce au făcut alții. Afacerea benzinăriei de pe Calea Lugojului este unul dintre cele mai puturoase șmenuri din administrația Robu și este un caz școală despre cum legea este violată cu zâmbetul arogant pe buze.

Cum să nu cheme Robu să vină DNA-ul când a văzut că toate dosarele în care apare numele său zac de ani de zile – de la schimbul de terenuri pentru ”Acvariul” din centrul Timișoarei până la retrocedările ilegale făcute invocându-se Legea 112? În timp ce alți primari din țară sunt alergați cu cătușele pentru că au avut ”beneficii electorale”, primarul Timișoarei este nederanjat, chiar dacă Curtea de Conturi sau presa au dezvăluit ilegalități scandaloase ale administrației pe care o conduce.

Niciodată, mafia gulerelor albe din Timișoara nu a fost deranjată cu adevărat, după 1989.


A mai fost câte-un dosar rătăcit și cei picați au fost în marja de eroare. Și cam atât. În rest, tăcerea în spatele căreia se învârt milioanele de euro și influența găștilor care nu mai au nici măcar onoarea golanilor din trecut. Dacă tot vrea Robu să fie anchetat, poate-i face pe plac DNA-ul. Nu de altceva, dar de fiecare dată primarul a spus că are încredere în statul de drept.

2 COMENTARII

  1. Dragos, apreciez ceea ce faci dar nu cred ca Robu va fi anchetat vreodata de DNA. Cu aceasta conducere, DNA ramane un parchet selectiv care raspunde la comenzi politice. Robu face parte din casta primarilor inamovibili din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.