A început asaltul la granița cu Serbia – 24 de migranți prinși...

A început asaltul la granița cu Serbia – 24 de migranți prinși azi noapte. Vezi REACȚIA autorităților române

0
DISTRIBUIȚI

migranti frontiera

Măsurile luate de autoritățile române de întărire a pazei la granița cu Serbia încep să aibă justificare în ce se întâmplă pe teren – azi noapte o echipă formată din polițiști de frontieră de la sectorul Lunga și jandarmi au descoperit în apropierea graniței cu Serbia 24 de migranți. Aceștia au fost observați, sâmbătă seara, în jurul orei 23,30, într-un lan de porumb în zona localităţii de frontiera Comloşu Mic.

”Imediat, mai multe patrule de intervenţie şi supraveghere a frontierei de stat au intervenit, fiind depistate două grupuride persoane, care au fost preluate şi transportate la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, în vederea cercetărilor.
Din primele verificări s-a stabilit că sunt 24 de persoane, 13 adulţi (7 bărbaţi şi 6 femei), cu vârste cuprinse între 18 şi 34 ani şi 11 copii, cu vârste cuprinse între 3 luni şi 7 ani.


Din primele declaraţii şi din documentele descoperite asupra adulţilor, a rezultat că aceştia sunt cetăţeni turci”, se arată în comunicatul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Autoritățile române le-au contactat pe cele sârbe pentru cercetarea în comun a evenimentului și pentru trimiterea celor 24 de migranți înapoi în Serbia, conform tratatului de readmisie. Vă reamintim că acum trei zile polițiștii de frontieră au prins alți 13 migranți sirieni care au intrat ilegal în România și doreau să treacă în Ungaria peste fâșia verde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.