Primarul Nicolae Robu, CRIZĂ de nervi în plenul de Ziua Timişoarei. De...

Primarul Nicolae Robu, CRIZĂ de nervi în plenul de Ziua Timişoarei. De ce l-a trimis pe Simion Moşiu la DNA

3
DISTRIBUIȚI

juramant nicolae robu 2016 (1)

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a făcut, astăzi, o criză de nervi, în plenul Consiliului Local Timișoara, țintă fiind consilierului local PNL Simion Moşiu. Înainte de ședința extraordinară în cadrul căreia urma să se acorde titlului de cetățean de onoare al Timișoarei mai multor persoane, aleșii locali au avut și un scurt plen lucrativ, care însă trebuia să se încheie la ora 13. Consilierul local Simion Moșiu a cerut să știe care este nota de fundamentare pentru „proiectul de exceptare a situației imobilului din Timișoara, str Vasile Alecsandri nr 1 pentru realizarea obiectivului de investiții Extindere și reabilitare imobil”.


Conform datelor din proiect preţul amenajărilor era de 556 euro pe metru pătrat, iar proiectul prevedea exceptarea clădirii de la obligația de a fi branșată la Colterm.

„Trebuia să ridicați problema înainte de ședință, domnule consilier. E ultima dată când vă spun lucru aceasta”, a spus Nicolae Robu pe un ton răstit. Moșiu însă nu s-a lăsat și a explicat că în cadrul ședinței de dinainte de plen nu a putut solicita nota de fundamentare, deoarece o solicitase anterior și nu îi fusese prezentată. Explicația nu a fost însă pe placul primarului Nicolae Robu, care a comentat că „orice nelămurire puteți să v-o lămuriți, avem cadrul legal pentru asta, venim dintr-o ședință pregătitoare făcută în acest sens. Nu am auzit să aveți acea nelămurire cu acea ocazie, așa stăm și ne învârtim și avem discuții sterile și la ora 13 vin invitații și ne facem de râs”.

După plen, edilul s-a ridicat de la masă și i-a spus lui Simion Moșiu „mergeți la DNA dacă aveți vreo probemă și eu vă felicit pentu asta, dar aici nu face nimeni afaceri necurate, noi trebuie să votăm”. După plen, Moşiu a declarat că „a lipsit o notă de fundamentare care nu a fost atașată la proiect. Probabil domnul primar nu a fost informat sau nu a înțeles… Cineva din aparatul primăriei, de la Urbanism, a promis că aduce acea notă de fundamentare. Eu nu am ridicat această problemă în ședința pregătitoare, crezând că e un om serios și va aduce nota de fundamentare”.

3 COMENTARII

  1. Cam dese crizele maimutoiului în ultima vreme?? Asta face tot timpul crizei dacă nu ești de acord cu el.. nu ar trebui cumva sa meargă la un consult ca săracul poate ii sar by pass -urile și îl avem pe conștiința :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.