Se pregătește o nouă ediție a Topului Firmelor din județul Timiș, cel...

Se pregătește o nouă ediție a Topului Firmelor din județul Timiș, cel mai important eveniment de business din vestul țării. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI
topul firmelor
CCIA Timiș organizează o nouă ediție a Topului Firmelor.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, la sfârșitul acestei luni, o nouă ediție a „Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș 2015„, cea cu numărul 23. Evenimentul va avea loc în data de 28 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, fiind așteptate să participe peste 700 de persoane.

Ce premii vor fi acordate

„Topul Firmelor” este organizat de peste două decenii și a devenit cel mai important eveniment de business din vestul țării, „cartea de vizită a performanței și succesului în afaceri”, transmite CCIA Timiș. Reprezentanți de marcă ai mediului economic și de afaceri, din partea administrației publice locale și regionale, ambasadori, reprezentanți ai unor instituţii de învăţământ şi de cultură, organisme intermediare din vestul țării, asociaţii de afaceri, camere de comerț din Euroregiunea DKMT, colaboratori şi parteneri ai CCIA Timiş sunt invitați să participe la eveniment.

Clasamentul reunește 8.554 de firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate din cele 28.567 de firme care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut.


Dintre acestea, vor fi evidenţiate 1.743 firme care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III,  în șase domenii de activitate.

Potrivit reprezentanților CCIA Timiș, 241 de firme care au ocupat unul din primele trei locuri în Topul Firmelor, în ultimii patru ani, sunt recompensate cu Distincţia de Excelenţă. În egală măsură, 119 firme care s-au clasat pe primele trei locuri, în ultimii șase ani consecutiv, vor fi distinse cu Trofeul de Excelenţă. Totodată, și cele patru universități de stat din Timișoara vor fi premiate, în cadrul Topului Instituțiilor de Învățământ Superior.

De asemenea, pentru a treia oară, CCIAT va acorda Trofeul de Excelenţă pentru Responsabilitate Socială, iar pentru activități și realizări deosebite vor fi acordate premii speciale, și anume: Trofeul de Excelență pentru cel mai inovativ start-up; Trofeul de Excelență pentru Competitivitate Investițională; Trofeul de Excelență pentru Cultură. CCIA Timiș anunță și că vor fi acordate diplome aniversare unor firme care sărbătoresc momente speciale în activitate.

Premiile vor fi înmânate de conducerea instituției, de oficiali ai administrației publice locale și de personalități ale mediului academic și diplomatic. Participanţii la eveniment se vor bucura de momente artistice oferite de Filarmonica „Banatul” Timișoara, Casa de Cultură a Studenţilor Timișoara și Trupa de dans Reflex. De asemenea, Corina Chiriac va susține un concert extraordinar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.