Bianca Gavriliţă, reacţie la videoclipul cu Alina Gorghiu care îi spune unui...

Bianca Gavriliţă, reacţie la videoclipul cu Alina Gorghiu care îi spune unui copil că pesediştii sunt hoţi: “O încălcare a drepturilor noastre constituţionale de a avea o apartenenţă politică”

0
DISTRIBUIȚI

bianca-gavrilita

Bianca Gavriliţă, candidat PSD Timiş pentru Camera Deputaţilor, a criticat, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, filmuleţul cu Alina Gorghiu, prima pe lista PNL Timiş pentru Senat, care îi spune unui copil că pesediştii fură.

“Acel videoclip care, pe lângă faptul că este un mod de a face politică extrem de ridicol, are şi un mesaj subliminal, din punctul meu de vedere, extrem de grav. Adică, dumneaei transmite faptul că toţi pesediştii fură. Este o stigmatizare a unui grup pentru o apartenenţă politică, ceea ce este o încălcare chiar a drepturilor noastre constituţionale de a avea o opinie, de altfel, o apartenenţă politică. Şi asta transmite copiilor, ca să ne înţelegem”, consideră Bianca Gavriliţă.

Candidatul PSD Timiş pentru Camera Deputaţilor se apără şi spune că este un om “integru” şi că tot timpul şi-a făcut meseria cu “devotament, cinste şi integritate”. “Cred în valorile PSD, nu mi-e ruşine că sunt pesedistă, chiar sunt mândră de asta. Echipa din partea PSD Timiş care candidează la alegerile parlamentare e bine gândită, reunită. Suntem oameni tineri, dar cu experienţă, care sunt ai locului. Spre deosebire de alţi candidaţi din alte partide, noi suntem de aici”, a explicat Bianca Gavriliţă.

Gavriliţă, de profesie medic ginecolog, este şi manager al Spitalului de Psihiatrie din Jebel şi spune că reprezentanţii unităţii medicale au scris un proiect pentru modernizarea spitalului, dar se aşteaptă deschiderea listei de finanţare.


“Nu vreau să fac politică, dar acesta este cel mai prost Guvern cu care am colaborat. Nu a existat un Guvern care să fie mai slab decât acesta, nu s-au deschis linii de finanţare pentru nimic. De abia în luna august am semnat contractul cu casa de sănătate pe acest an. Nu ai cu cine, din păcate. Poate că este Guvern transparent, dar asta nu înseamnă că este şi competent”, a mai precizat Bianca Gavriliţă

Managerul Spitalului de Psihiatrie din Jebel a vorbit şi despre ordonanţa de urgenţă adoptată ieri, care schimbă regulile prin care pot fi ocupate funcţiile de directori de spitale. “În ordonanţă se spune că directorii de spitale pot fi şi jurişti sau economişti. Ori, şi acum pot să fie pe acel post, nu e nimic nou, probabil se referă doar la spitalele clinice. De asemenea, se spune că trebuie organizat concurs şi pentru şefii de secţii. La mine în spital se desfăşoară deja un astfel de examen. Însă mi-a plăcut partea care prevede ca proiectul de management să fie făcut public. Eu aş merge mai departe şi aş lua proiectul de management anterior pentru a vedea cât a putut să facă din el. Nu sunt de acord cu faptul că managerii de spitale vor putea opera doar după ora 16.00. E un nonsens. Multe lucruri noi nu aduce această ordonanţă”, este de părere candidatul PSD Timiş pentru Camera Deputaţilor.

Bianca Gavriliţă a mai precizat faptul că după 11 decembrie, când au loc alegerile, toţi parlamentarii vor fi de Timiş, indiferent de partidul din care fac parte. Tocmai de aceea, pesedista consideră că parlamentarii sunt obligaţi să se respecte între ei. “Nu trebuie să ne iubim, suntem obligaţi să ne respectăm. Trebuie să vedem interesul judeţului. Există oameni din PNL pe care eu îi respect, îi stimez şi îmi pare rău că nu se regăsesc pe liste. Dar niciodată n-o să mă împrietenesc cu un om care se coboară la nivelul la care s-au coborât unii din ei, să spui unui copil că toţi din PSD sunt hoţi”, a conchis Bianca Gavriliţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.