Jucătorii de la Mama Mia Becicherecu Mic și-au încasat banii, dar CONFLICTUL...

Jucătorii de la Mama Mia Becicherecu Mic și-au încasat banii, dar CONFLICTUL dintre antrenori și conducere continuă. Cum au ajuns ”pizzerii” să se pregătească și la ”privat”

0
DISTRIBUIȚI
Cosmin Stan va fi adversarul lui Marius Șumudică
Cosmin Stan

Deși trebuia să fie o săptămână care să lămurească lucrurile la clubul mutat pe ”CFR”, situația de la CS Nuova Mama Mia s-a dezamorsat doar parțial după neprezentarea cu Ripensia. Mai exact, jucătorii și-au primit salariul restant și mai mult ca sigur vor intra mâine pe teren pentru jocul cu CSM Școlar Reșița. Totuși, situația băncii tehnice rămâne în are. Deși nu mai e dorit de conducere, antrenorul principal din acte, Cosmin Stan, își va face apariția la teren alături de ”secundul” Mihai Hromei, chiar dacă cei doi nu vor fi trecuți nici acum pe foaia oficială.

Situație inedită, chiar și pentru fotbalul românesc. Mama Mia e echipa care face două antrenamente pe zi cu doi antrenori diferiți. Președintele Petre Tătaru a spus pentru tmsport.ro că ”principalul” Cosmin Stan nu se mai ocupă de seniorii echipei din Liga a III-a, deși mai are contract cu clubul iar mâine pe bancă va sta organizatorul de competiții Elty Neagoe. În această dimineață o parte din jucători s-au prezentat la pregătire, la Gara Mare, sub comanda lui Gyuri Stoianov, antrenor cu portarii.

După masă, la o bază privată din oraș, a mai avut loc un antrenament, comandat de tehnicianul din acte, Cosmin Stan, și plătit de antrenori și jucători. ”Nu am primit nicio hârtie oficială de la club că nu aș mai fi antrenorul principal al echipei. Am programat antrenament la Arena Carlo după masă pentru că mai mulți jucători, din cauza școlii, serviciului, nu pot ajunge la pregătire dimineața. Ce au făcut ei, de dimineață, e problema lor. Cel care face programul de antrenamente, conform fișei postului, e antrenorul și e un abuz din partea lor”, a declarat Cosmin Stan pentru PRESSALERT.ro. Acesta ne-a transmis și o copie a faxului prin care informează clubul că nu a fost primit marți pe Stadionul CFR. Practic, între conducere și antrenorii Stan și Hromei, comunicarea a înghețat de aproape două săptămâni, după ce nu s-a ajuns la un acord privind despărțirea de comun acord.

În memoriul depus de către Stan și Hromei pentru salariile restante primul susține că sumele cerute clubului ”sunt mai mici față de cele pe care le avem de primit… Încercăm de fapt să ne recuperăm o parte din bani, nu pe toți”.

mama-mia

Antrenorul Stan consideră că sesiunea de dimineață a fost una menită mai degrabă pentru ca jucătorii să primească banii din partea conducerii și pentru a intra astfel în teren mâine.


Jucătorii au refuzat să joace cu Ripensia sâmbăta trecută și astfel un nou 0-3 la masa verde echivala cu excluderea formației din Liga a III-a. Au existat și momente foarte neplăcute pe arena din Ciarda Roșie, Jandarmeria fiind nevoită să intevină pentru a aplana un conflict între jucători și conducători. ”Meciul de mâine se va juca pentru că și-au primit banii, drept dovadă că protestul la jocul cu Ripensia a fost al jucătorilor. Ei jucau și atunci dacă primeau banii”, a adăugat Stan.

”Eu, Stan, și Hromei ne prezentăm la meci ca antrenori ai echipei, mai departe ce se întâmplă acolo e problema lor. Dacă ne vor trece sau nu pe foaia de joc. Dacă nu, vom proceda la fel, vom merge la oficiali cu ID-urile să se înregistreze că noi suntem antrenorii. Nu putem sta cu forța pe bancă dacă nu ne trec”, a precizat Cosmin Stan. Pe lângă acel 0-3, Mama Mia a suferit și o penalitate în valoare de 1.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină a FRF.

”Ni se reproșează chestii din urmă cu o lună de zile”

La gruparea timișeană conflictul se pare că s-a acutizat după duelul cu UTA, gestul de protest la adresa arbitrajelor e însă doar unul dintre lucrurile care i se reproșau lui Stan de către noua conducere. ”Ni se reproșează chestii din urmă cu o lună, de la meciul cu UTA. Prin acel protest nu am făcut niciun rău clubului. S-a încadrat în regulamentele în vigoare. Întâmplător sau nu, în următoarele etape am aavut parte de arbitraje excelente. Dacă ei își doresc să plecăm, trebuiau să vină după acel meci… E clar că sunt răutăți și răzbunări. Ce am făcut eu? Am adus-o pe Astra…”, a conchis Cosmin Stan.

Tensiunea nu există doar între antrenori și conducători, nemulțumiri există și în rândul jucătorilor, care, pe lângă banii propuși și văzuți târziu de la patronat, nu s-au bucurat tocmai de condiții bune în ultimul timp, fie ele și pentru Divizia C. Mai mult, acestea s-au înrăutățit conform mai multor surse chiar cu ocazia jocului special cu Astra din Cupă. ”Jucătorii nu au primit nici măcar ciocolată și banane la meciul cu Astra, așa cum primeau de obicei…”, a confirmat Stan. Mâine, Mama Mia o va întâlni la Gara Mare pe CSM Școlar Reșița, de la ora 14.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.