Premii pentru cele mai bune proiecte pentru tineret şi cei mai activi...

Premii pentru cele mai bune proiecte pentru tineret şi cei mai activi voluntari din Timiş. Cine se poate înscrie

0
DISTRIBUIȚI
studenti uvt
Cele mai bune proiecte pentru tineret din Timiş, premiate.

Cele mai bune proiecte pentru tineret din judeţul Timiş vor fi premiate şi în acest an. Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş organizează cea de-a şasea ediţie a “Galei Proiectelor pentru Tineret”, la mijlocul lunii decembrie, iar ONG-uri, studenţi şi elevi sunt aşteptaţi să se înscrie.

Ce premii vor fi oferite

Evenimentul are loc în data de 14 decembrie, la Casa Tineretului din Timişoara, iar înscrierea aplicaţiilor se poate realiza până în 4 decembrie, pe adresa de e-mail gala@fitt.ro.


Potrivit reprezentanţilor FITT, se pot înscrie ONG-uri de și/sau pentru tineret sau studențești din județul Timiș, licee de stat sau private, consilii ale elevilor din liceele de pe raza județului, grupuri informale de tineri sau voluntari activi în domeniul tineretului.

Toate proiectele înscrise vor intra în cursa pentru „Cel mai bun proiect de tineret în anul 2016”. Proiectele aflate la prima ediție pot câștiga premiul pentru „Cea mai bună inițiativă de tineret în anul 2016”. De asemenea, în cadrul galei vor fi desemnați și „Cel mai activ voluntar în cadrul unei organizații non-guvernamentale de tineret în anul 2016”, „Cel mai activ voluntar licean în anul 2016” și „Cel mai activ voluntar în cadrul unei organizații non-guvernamentale studențești în anul 2016”.

„Ne bucurăm să organizăm pentru al șaselea an consecutiv acest eveniment prin care premiem tinerii din județul Timiș. An de an, am reușit să creăm un cadru în care organizațiile non-guvernamentale de tineret, finanțatorii, instituțiile publice, voluntarii și tinerii din județ pot interacționa și contribui la creșterea vizibilității domeniului de tineret. Sperăm ca și în acest an, recunoștința pe care le-o oferim tinerilor și organizațiilor de tineret să se ridice la nivelul activității acestora și să avem un număr cât mai mare de aplicații depuse”, spune Mihai Vilcea, vicepreședinte al Fundației Județene pentru Tineret Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.