Gata cu mizeria şi mirosurile neplăcute: Piaţa 700 a intrat în reabilitare....

Gata cu mizeria şi mirosurile neplăcute: Piaţa 700 a intrat în reabilitare. Ce se demolează

0
DISTRIBUIȚI

piata-700

Una din cele mai urâte zone din centrul Timişoarei a intrat în reabilitare. Este vorba despre Piaţa 700, locaţie unde boschetarii consumatori de aurolac făceau până nu demult legea. Aspectul urât al zonei a devenit deranjant pentru administraţia Timişoarei, care a decis că este vremea să ia măsuri.

Primarul Nicolae Robu a declarat că „s-a revopsit piața agroalimentară de către Piețe SA. Poliția Locală a stat de vorbă cu comercianții și le-a atras atenția să se preocupe de respectarea normelor igienice de curățenie în general și de aspectul standurilor, în această săptămână.


Se va proceda la demolarea bazinului de pește aflat în vecinătatea clădirilor City Business Center. Acolo a fost construit un bazin fără autorizaţie prin anii ’90 şi dă un aspect groaznic zonei. Am avut un proces cu firma Pescotim. În două săptămâni vom pune în executare şi o dispoziţie de demolare a unei alte construcţii ilegale din tablă realizată pe domeniul public lângă fosta cramă. Toţi comercianţii din zonă au fost somaţi să se preocupe de îmbunătăţirea aspectului exterior al zonei vom continua cu vizitele. Se analizează şi problema ghenelor de gunoi de acolo, se degajă un miros neplăcut. O să fie în lucru să se găsească o soluţie pentru că acea ghenă trebuie să dispară de acolo”. Responsabil de aplicarea măsurilor a fost desemnat consilierul primarului, Cătălin Iapă.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.