Gest șocant la Timișoara: un tânăr și-a pus capăt zilelor aruncându-se de...

Gest șocant la Timișoara: un tânăr și-a pus capăt zilelor aruncându-se de la o mansardă. Vezi ce spun vecinii

0
DISTRIBUIȚI

poza-electrocutat-03

Momente de panică noaptea trecută la Timișoara. Un tânăr a ales să își încheie socotelile cu viața și s-a aruncat de la geamul unei mansarde de bloc.

Tragedia s-a produs puțin după miezul nopții. Potrivit locatarilor de pe strada Tibiscum, tânărul era prieten cu o fata care locuia în mansardă. Aceștia se mai certau și uneori, scriu vecinii pe rețelele de socializare, iar băiatul o mai și lovea.


În ultimul timp însă se împăcaseră.

Nu se știe deocamdată ce s-a întâmplat noaptea trecută în apartamentul celor doi. Cert este că tânărul a ieșit pe geam și s-a aruncat în gol de la etajul al cincilea. Vecinii care au văzut scena au rămas îngroziți și au sunat la 112.

La fața locului au sosit echipaje de la Poliție și Ambulanță. Medicii au încercat să îi salveze viața tânărului, dar eforturile au fost în zadar.

Tânărul în vârstă de 20 de ani stătea în apartamentul de la etajul 5 împreună cu iubita în vârstă de 17 ani, iar în momentul fatidic de față se aflau și părinții fetei. Aceștia spun că băiatul a luat-o pur și simplu la goană și s-a aruncat pe geam, fără vreun semn prevestitor.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.