S-au afișat rezultatele finale în urma concursului pentru ocuparea funcțiilor de directori...

S-au afișat rezultatele finale în urma concursului pentru ocuparea funcțiilor de directori de școli. Vezi lista pe Timiș

0
DISTRIBUIȚI
S-au terminat înscrierile pentru posturile de directori de școli.
Lista finală cu directorii de școli din Timiș a fost afișată.

Profesorii din județul Timiș care au dorit să devină directori sau directori adjuncți de unități de învățământ au scăpat de emoții.


Ieri, Inspectoratul Școlar Timiș a făcut publică lista cu rezultatele finale la concursul pentru ocuparea acestor funcții.

Astfel, aflăm că din cei 245 de candidați, 144 au obținut calificativul “Promovat”, deci vor ocupa de acum înainte postul de director sau de director adjunct la școala pentru care au susținut examenul organizat de Ministerul Educației după zece ani. Până în această toamnă, directorii erau numiți cu delegație, iar mandatul li se prelungea în fiecare an de către inspectoratul școlar.

De data aceasta, cei care au dorit să fie directori de școli au avut de susținut trei probe: scrisă, analiza CV-ului și susținerea interviului. Ieri, 9 decembrie, au fost soluționate contestațiile, fiind depuse 23, dar au fost admise nouă. În perioada următoare, candidații declarați “Promovați” vor fi validați în consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Timiș.

Vezi AICI lista noilor directori de școli din județul Timiș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.