Incendiu în noaptea de Revelion: casă în flăcări, la Timișoara FOTO

Incendiu în noaptea de Revelion: casă în flăcări, la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Panică în noaptea de Revelion, la Timișoara. Locatarii de pe strada București au ieșit în stradă, speriați că o casă părăsită, aflată între blocuri, a fost cuprinsă de flăcări.

Disperați că focul s-ar putea extinde, oamenii au sunat imediat la 112. La fața locului au sosit imediat două autospeciale de la pompieri și echipaje de la Poliție.

Pompierii au reușit să lichideze incendiul, care a mistuit o cameră din imobilul părăsit. Într-o cameră alăturată dormea un om al străzii și doar norocul a făcut ca acesta să nu piară în foc. Acesta le-a declarat pompierilor că în încăperea aceea dorm alți oameni fără adăpost și că cineva i-a cerut în seara aceasta o brichetă. În incendiu au ars haine și lucruri strânse de cel care locuia acolo.

Au ars aproximativ 100 kilograme de materiale textile și o canapea, cauza probabilă a incendiului fiind o lumânare lăsată aprinsă.

Vecinii sunt disperați deoarece în casa părăsită își fac veacul mulți oameni ai străzii iar imobilul a devenit un focar de infecție.


Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și îl caută pe cel care locuiește în casa care a fost cuprinsă de foc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.