Studenții din Timișoara, provocați să realizeze și să vândă mărțișoare pentru a...

Studenții din Timișoara, provocați să realizeze și să vândă mărțișoare pentru a experimenta viața de antreprenor. Ce competiție are loc

0
DISTRIBUIȚI
Studenții din Timișoara, provocați să realizeze mărțișoare inedite.

Studenții din Timișoara atrași de antreprenoriat sunt învățați cum să-și deschidă propria afacere, în cadrul unei proiect care a ajuns la ediția cu numărul doi. Astfel, în perioada 6 februarie – 2 martie, tinerii care doresc să vadă pe pielea lor cum este să aibă un business pot participa la proiectul „Antreprenor de sezon 2”. Acțiunea este organizată de reprezentanții Minds Hub, un laborator creat la Universitatea de Vest din Timișoara de către studenți, care-i ajută să se dezvolte.

Potrivit organizatorilor, proiectul se desfășoară sub foma unei competiții cu premii în valoare de 500, 300, respectiv 200 de euro, plus premiul de popularitate.


Timp de o lună, participanții vor fi provocați să conceapă, să realizeze și să vândă mărțișoare.

„Proiectul Antreprenor de Sezon 2 îți oferă șansa de a experimenta timp de o lună viața de antreprenor. Ajutându-te de cunoștințele pe care le ai în domeniu, dar și de o doză de creativitate, va trebui să concepi, să realizezi și să vinzi cele mai îndrăgite simboluri ale primăverii: mărțișoarele”, explică cei de la Minds Hub.

În cadrul competiției se vor forma zece echipe formate din trei studenți, doi cu profil antreprenorial și unul cu profil creativ. Fiecare echipă va primi un capital de 100 de dolari pentru a pune pe picioare propria afacere. Interesant este faptul că suma inițială va trebui returnată la finalul proiectului, fiecare echipă bucurându-se de profitul acumulat.

„Pentru a oferi un start așa cum se cuvine afacerii voastre de sezon, fiecare «student antreprenor» va participa împreună cu echipa lui la o serie de traininguri, unde va dobândi toate cunoștințele necesare «pe teren». Din banii primiți veți achiziționa materiile prime necesare, veți realiza cele mai inedite modele de mărțișoare, pe care le veți vinde. La sfârșitul proiectului, în data de 2 martie, echipele câștigătoare vor fi premiate”, comunică Minds Hub.

Mai multe informații despre proiectul “Antreprenor de Sezonul 2” sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.