Alcoolul face VICTIME: un bărbat s-a rănit grav după ce a căzut...

Alcoolul face VICTIME: un bărbat s-a rănit grav după ce a căzut din căruţă

0
DISTRIBUIȚI

Accidente grave pe şoselele din Banat, în ultimele 24 de ore, principala cauză fiind alcoolul, se pare irezistibil pentru unii, chiar dacă trebuie să se urce la volan.

Ieri, 29 martie, în jurul orei 14.00, un bărbat în vârstă de 28 de ani, originar din Mehedinţi, a acroşat o femeie care se afla pe trecerea de pietoni.


Incidentul a avut loc pe strada Ardealului din Caransebeş, după ce şoferul a virat la dreapta, pentru a pătrunde pe strada C.D. Loga, însă nu a acordat prioritate femeii de 54 de ani care traversa regulamentar.

Din fericire, persoana implicată în accident nu a fost rănită şi a refuzat să se deplaseze la spital. Conducătorul maşinii a fost în schimb condus la spital, după ce aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, alegându-se şi cu dosar penal.

Tot ieri, în jurul orei 18.15, un bărbat de 62 de ani din Armeniş, care conducea o căruţă neînmatriculată pe raza localităţii Fizeş, s-a dezechilibrat şi a căzut pe şosea, suferind răni grave. A fost, de altfel, transportat de urgenţă la Spitalul din Caransebeş, unde s-a stabilit că a consumat băuturi alcoolice, 0,13 fiind valoarea rezultată în urma alcooltestului.

Cel de-al treilea şofer surprins băut în trafic a fost mai norocos, întrucât nu s-a ales cu răni de niciun fel, ci doar a fost prins în ofsaid de poliţişti. Bărbatul de 59 de ani a fost oprit în trafic pe raza localităţii Buchin, în jurul orei 20.30, 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat fiind valoarea rezultată, condus ulterior şi la spiatl pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Evident, şi acest şofer s-a ales cu dosar penal.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.