Decizia surpriză a Curții de Apel Timișoara în dosarul cămătarilor din clanul...

Decizia surpriză a Curții de Apel Timișoara în dosarul cămătarilor din clanul Martinescu

0
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timișoara a dat, astăzi, decizia la contestațiile făcute de membrii clanului de cămătari Martinescu la hotărârea tribunalului de arestare preventivă.


Vă reamintim, că în urma unei operațiuni a DIICOT Timișoara, polițiștii de la ”Crimă Organizată” au reținut mai mulți suspecți acuzați de faptul că au reușit să pună mâna pe 30 de imobile din Timișoara, după ce au dat bani cu camătă sume care ajungeau și la 500.000 euro. După ce victimele semnau contracte de împrumut și garantau cu casele, membrii grupării îi terorizau să plătească dobânzile enorme și făceau astfel încât să devină proprietarii imobilelor.

În urma solicitării DIICOT, Tribunalul Timiș a decis  arestarea pe 30 de zile pentru Martinescu Gavriliță, zis ”Profesorul”, Martinescu Artur, Martinescu Marioara, fiica sa Halip Vicuța, Pascaniuc Anișoara și pentru Martinescu Lenuța. Pentru Martinescu Adriana, Martinescu Iliuță, Tiriac Adrian și Costea Marcel s-a dispus arest la domiciliu. Decizia a fost contestată, iar Curtea de Apel Timișoara a admis-o în parte, hotărând ca toate cele patru femei arestate inițial să nu mai stea în celule, ci să stea în arest la domiciliu în următoarele 30 de zile. Decizia este definitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.