Deputatul Sămărtinean (PMP) despre timişorenii care au cerut demisia guvernului Grindeanu: „Este...

Deputatul Sămărtinean (PMP) despre timişorenii care au cerut demisia guvernului Grindeanu: „Este o anormalitate”

0
DISTRIBUIȚI

Premieră în Timiş: un deputat din opoziţie susţine guvernul Grindeanu, despre care crede că ar trebui să stea cât mai mult la Bucureşti. Acum aproximativ o lună de zile, zeci de mii de timişoreni ieşeau în stradă pentru a cere abrogarea OUG 13 şi demisia guvernului condus de Sorin Grindeanu. Deputatul PMP Cornel Sămărtinean a declarat astăzi că el nu înţelege cum timişorenii au putut ieşi în stradă să ceară demisia primului premier din Banat.

„Este o anormalitate. Ei au ieşit în stradă pentru acest motiv (n.r – modul în care a fost adoptată OUG 13) și mi se pare corect acest motiv, dar asta nu înseamnă că trebuie să mergem până la a-l da jos pe prim-ministru.


Astăzi ies în fața opiniei publice să trag semnale de alarmă și să corectez diverse anomalii din guvern și să încerc să ajut guvernul prin aceste declarații publice, dar nici nu mă gândesc la a cere demisia prim-ministrului. Dimpotrivă, prin tot ceea ce face eu și colegii mei din PMP ne dorim ca acestt guvern să fie mai atent cu Timișul și cu Timișoara pentru că avem premier de aici și ar fi normal ca acest lucru să se întâmple. Sigur, asta nu înseamnă că în momentul în care guvernul greșește nu trebuie să atragem atenția și să spunem lucrurilor pe nume, cum au fost OUG 6, OUG 13. Dar repet, îmi doresc ca prim-ministrul să stea cât mai mult la București pentru că e de aici din Timișoara, îmi doresc ca el să țină cont și toți suntem lângă el dacă are nevoie de sprijinul partidelor politice, ca Timișul și Timișoara să simtă că are un premier la București”, a explicat deputatul.

Întrebat dacă va mai susţine guvernul Grindeanu şi în condiţiile în care nu se vor aloca bani pentru proiectele cheie ale judeţului până la finele anului, Sămărtinean a declarat că „atunci îi voi cere eu public demisia, pentru că tot timpul am fost pentru acest lucru, de patru ani de zile în Parlament lupt pentru acest lucru şi indiferent cine va fi prim-ministru, dacă nu ţine cont de Timiş şi de Timişoara trebuie să plece”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.