Senatorul Adrian Diaconu: „Omul Sorin Grindeanu e MÂHNIT pe timișoreni”. Cum s-ar...

Senatorul Adrian Diaconu: „Omul Sorin Grindeanu e MÂHNIT pe timișoreni”. Cum s-ar putea ajunge ca o stradă să poarte numele premierului VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

Invitat în acestă seară la PRESSALERT LIVE, senatorul PSD Adrian Diaconu a dezvăluit că, în urma protestelor de stradă generate de celebra OUG 13, Sorin Grindeanu a rămas mâhnit pe timișorenii ieșiți în stradă. Chiar și așa, după spusele senatorului aflat în studioul HDV, premierul României speră ca în urma muncii sale măcar o străduță să-i poarte numele.

„După ce s-a terminat cu ordonanța, nu mai poți să vii și să spui că vrei să cadă Guvernul, demisia, că cineva e hoț. S-a mâhnit omul Grindeanu, nu premierul Sorin Grindeanu. Dintr-o pornire civică, totul s-a transformat într-o mișcare politică. El în mod sigur își va dori ca după acest mandat să aibă măcar o străduță care să-i poarte numele. Adică să aibă un asemenea succes încât noi, timișorenii, să îi recunoaștem meritele și, cândva, un primar din viitor, să-i acorde o asemenea onoare”, a declarat Adrian Diaconu, completând că „premierul este mâhnit pe timișoreni pentru că au continuat cu protestele și după abrogarea ordonanței, dar va face atât de multe lucruri bune încât la un moment dat cineva se va gândi să îi dea numele unei străzi după al său”.

Pus în fața unui scenariu în care Sorin Grindeanu ar deveni liderul PSD, Adrian Diaconu a ezitat să dea un răspuns concret. „Oricine poate să conducă PSD. Scenariile de coagulare în jurul lui ponta a unui partid politic astfel încât să se schimbe raportul de forțe din Guvern este iluzoriu.


Nu este posibil. Victor Ponta spunea, atunci când venea la Timișoara, că are doi prieteni aici: pe Grindeanu și pe Dogaru”, a lămurit situația senatorul PSD.

Întrebat dacă se vor concretiza investițiile mult așteptate în județul Timiș, acum că premierul este dat de această zonă, Adrian Diaconu a specificat că este nevoie de răbdare, dar că lucrurile se vor schimba în bine. „Sunt prinși bani pe alocare bugetară pentru proiectare și execuție a unui complex care să includă stadion și spații multifuncționale, centura este pentru proiectare și expropiere. Nu cred și nu aș vrea să fac speranțe că anul acesta vor porni lucrările, vom vedea camioanele pe șantier, dar măcar anul acesta, tot ce înseamnă finanțare, muncă ce nu se vede, va fi făcută și va da posibilitatea să se intre în șantier”, a declarat Adrian Diaconu.

În ceea ce privește Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021, senatorul PSD Adrian Diaconu a dat garanții că eforturile conducerii central se vor vedea. „Resursele Guvernului se vor canalize pentru proiectul Timișoara 2021 și va avea măcar sprijinul pe care l-a avut Sibiul când l-a făcut mare pe Iohannis. Am vorbit personal cu domnul premier și, dincolo de mâhnirile firești, că nu i s-a dat un minimum termen de grație pe cât a avut guvernul technocrat, a spus că va face tot ce-i stă în putință”, a menționat Adrian Diaconu.

Referindu-se la subiectul investițiilor în Timișoara și în județul Timiș, Adrian Diaconu a scos în evidență că  „așteptările sunt foarte mari, această zonă nu a avut niciodată premier și din motive imputabile celor de aici, pentru că au fost întotdeauna în opoziție cu București. Ne-am învățat să spunem că suntem fruncea, că ni se cuvinte. Da, multe ni se cuvin, dar nu putem exclude dialogul. Mă uit cu jind la Arad, Oradea, Cluj, care s-au mișcat mai repede și au profitat. E momentul Timișoarei, dar nu a trecut nici o lună. Dacă ar fi avut Grindeanu o lampă pe care să dea și să iasă duhul, atunci s-ar fi urlat că nu a făcut-o destul de repede”, a ținut să puncteze Adrian Diaconu.

2 COMENTARII

  1. Traseistul politic diaconu se gudura la greu pe langa grindeanu ! Pai primarul psd de giroc sa numească strada : grindeanu sluga lui dragnea !

  2. Senatorul Diaconu a fost polițist, asa ca il intreb: vin seara acasa si descopăr ca mi s-a furat masina, identific hoțul, merg la el la poarta, acesta îmi da masina inapoi. Noi ce facem? Ne împăcăm? Nu, domnule senator: fapta e fapta! Il iau de guler si il dau pe mana procurorilor! Si inca ceva: mâhnit sunt eu, nu omul Grindeanu! Eu am fost furat si înșelat, nu Grindeanu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.