BC SCM Timișoara începe play-off-ul pe terenul campioanei. Care e cea mai...

BC SCM Timișoara începe play-off-ul pe terenul campioanei. Care e cea mai bună veste în privința lotului ”Leilor din Banat”

0
DISTRIBUIȚI
Imagine de la meciul cu Oradea jucat la Sibiu

Fără un parcurs strălucit în grupa 1-6, bănățenii încep play-off-ul cu dezavantajul de a juca primele două partide pe terenul adversarei. BC SCM Timișoara o înfruntă pe CSM Oradea, campioana en titre, mai întâi în deplasare. Cea mai bună veste pentru tehnicianul Tudor Costescu e că poate conta, în premieră, pe toți componenții lotului alb-violet.

Pe tot parcursul acestui sezon BCT-ul s-a confruntat cu absențe. Baschetbaliștii alb-violeți sunt însă acum recuperați, inclusiv localnicul Zoran Milencovici. ”Sunt niște meciuri pe care le-am așteptat cam tot sezonul.


Pentru asta ne-am dorit să ajungem pe loc de playoff. Chiar și prin pozițiile în clasament, se pare că va fi una dintre seriile foarte echilibrate. Ne dorim să ne-o adjudecăm, indiferent în câte meciuri. Cred că avem și noi atuurile noastre, deși la o primă impresie, Oradea este favorită, ținând cont și de istoricul confruntărilor, dar cred că vom reuși să întoarcem calculele hârtiei. La prima vedere, sezonul regulat nu a fost un succes pentru orădeni, însă de când au încheiat cupele europene au început o cursă de urmărire fantastică în grupa locurilor 1-6 și au ajuns pe poziția a patra. Probabil că ei au presiune, pentru că sunt campionii en titre și își doresc din nou cel puțin o finală. În ceea ce ne privește, singura presiune este cea pe care ne-o impunem, atât partea tehnică și de management, cât și jucătorii, pentru că ne dorim foarte mult să avem un rezultat bun”, a declarat Tudor Costescu, ”principalul” lui BC SCM Timișoara.

Oradea s-a clasat pe locul 4 după meciurile din ”1-6”, în timp ce timișorenii au fost pe poziția imediat inferioară. În prima partidă a sferturilor U-BT Cluj a învins Craiova, scor 100-74.

Primul joc dintre CSM și BC SCM e programat în această seară, de la ora 20.00, în timp ce meciul 2 va avea loc, tot la Oradea, joi, de la ora 18.00 (ambele partide sunt trasmise în direct la Digi Sport 3). A treia partidă sigură, deoarece sferturile Ligii Naționale se joacă în sistemul cel mai bun din maximum cinci jocuri, se va disputa la Timișoara în jurul datei de 19 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.