Autoritățile reacționează după accidentele în serie de la Punctele Cardinale. Ce i-a...

Autoritățile reacționează după accidentele în serie de la Punctele Cardinale. Ce i-a cerut prefectul Băcală şefului IPJ Timiş

1
DISTRIBUIȚI

Accidentele grave care au avut loc în ultimele zile la sensul giratoriu de la Punctele Cardinale din Timişoara impun măsuri pentru creşterea siguranţei în trafic.


După ce semafoarele au fost trecute pe intermitent şi mai multe coliziuni au avut loc din cauza faptului că unii conducători auto nu au acordat prioritate celor care circulau în sens, prefectul judeţului Timiş i-a cerut şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean să ia măsuri pentru prevenirea accidentelor.

„Multe intersecții periculoase au ca și reguli de trafic doar semafoarele intermitente și acele semne de circulație. Probabil din cauza oboselii din partea șoferilor sau din cauză că sunt șoferi amatori și se grăbesc ignoră aceste semne de circulație și sunt foarte multe accidente. Am solicitat Inspectoratului Județean de Poliție ca prin efectivele pe care le are, în colaborare cu poliția locală, să fie prezenți în aceste intersecții foarte periculoase și să prevină aceste accidente”, a declarat prefectul Mircea Băcală.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.