Distracţie cu artişti autohtoni şi străini la Festivalul Check Out din Timişoara...

Distracţie cu artişti autohtoni şi străini la Festivalul Check Out din Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-762428629">
Distracţie cu artişti autohtoni şi străini la Festivalul Check Out din Timişoara

Check-Out Festival, eveniment desfăşurat sâmbătă şi duminică la Arena Aqua Sport din Timişoara, a avut parte de o serie de artişti autohtoni şi străini, care au oferit un entertainment de calitate pe cele două scene prezente la faţa locului.

Chiar dacă  prima zi a festivalului a fost una ploioasă, artiștii au creat un show complet care i-a făcut pe fanii de drum and bass și techno să uite de ploaie și de frig. Seara a început cu Spectrum, Fantome, iar puțin înainte de miezul nopții a urcat pe scenă DJ Shiver, cu un show complet care a acaparat publicul prezent. Punctul culminant a fost prezenţa celebrului Netsky (alături de MC Script), care a adus peste 1500 de persoane la Main Stage. Friction (alături de MC Linguistics) au urcat pe scenă puțin după ora 3 dimineaţa și au ținut aproape sute de fanii de drum and bass până în zorii zilei. Simultan, la Cosmic Stage publicul s-a bucurat de o asociere inedită, a pianistului Teo Milea cu DJ Herck și DJ Someșan, din grupul ABC din Arad, dar și de Jay Bliss.

Cea de-a doua zi a debutat pe scena mare cu DJ Ichim şi a continuat cu un recital susţinut de Argatu. Una din piesele interepretate aici a fost o colaborare cu timişoreanul Mega Dillah, melodia „Cine suntem noi“ fiind inclusă pe albumul „Începuturi“. Distracţia a continuat cu Madliquid şi headliner-ul Andy C. Cosmic Stage le-a oferit celor prezenţi o noapte plină de beat-uri electronice, alături de Olivian Nour, Luca M, Just 2, Luca Agnelli și Lea Dobricic.

Pe toată durata celor două zile, festivalului s-a deschis la ora 14 cu zone special amenajate la Arena Aqua Sport: Chill Zone, Creative Zone, Sport Activties.

„Check-Out Festival a garantat distracția pentru 3500 de tineri, care au trecut pragul festivalului în cele două zile de eveniment. Evenimentul a marcat totodată finalul programului Timișoara-Capitala Tineretului din România“, au precizat organizatorii Check Out Festival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.