EXCLUSIV Confesiunea lui Grindeanu: „Credeți-mă că nu e simplu…” VIDEO

EXCLUSIV Confesiunea lui Grindeanu: „Credeți-mă că nu e simplu…” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Prezent la o întâlnire electorală în Timiș, pentru a-l susține pe candidatul PSD la primăria Denta, Petru Tapanov, un vechi prieten al actualului premier, Sorin Grindeanu s-a referit, voalat, și la situația tensionată de la nivel înalt, primul prim-ministru provenit din Banat fiind criticat chiar de membri de vază din propriul partid.

„Am venit cu tot dragul să fim noi între noi, bănățenii.


Credeți-mă că nu e simplu, și vedeți și dumneavoastră destule, nu e simplu acolo pe unde sunt. Dar forța mea este dată tot timpul de ceea ce suntem cu toții, cei de aici din Banat, care facem lucrurile în mod așezat, riguros, și le facem până la capăt”, a spus Sorin Grindeanu.

Acesta nu s-a ferit să arunce o mică „înțepătură” și în direcția celui care i-a luat locul în fruntea CJ Timiș, Călin Dobra. Astfel, în timp ce candidatul PSD din Denta, susținut și de membri ALDE, vorbea despre planurile sale pentru localitate, spunând că ar vrea să ridice o sală de evenimente, premierul s-a adresat lui Dobra spunând „domnule președinte al consiliului județean, dați-le niște bani să renoveze căminul cultural”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.