PENIBIL Tăierea panglicii la ACI Worldwide, reluată ca să apară în poze...

PENIBIL Tăierea panglicii la ACI Worldwide, reluată ca să apară în poze deputatul Pirtea. Cum a ajuns viceprimarul Diaconu stativ pentru gazde GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-230220051">

Momente penibile, astăzi, la marea deschidere a noului sediului companiei americane ACI Worlwide, unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de plăți electronice și servicii bancare – gazdele au tăiat de două ori panglica doar pentru ca un politician să apară în poze. Când a început festivitatea, în sală erau Phil Heasley, președintele și CEO ACI Worldwide și Dan Diaconu, viceprimarul Timișoarei. Deși anunțați, deputatul PNL Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara și Viorel Șerban, rectorul Politehnicii Timișoara nu au fost prezenți la discursurile oficiale. Heasley și Diaconu au tăiat în mod simbolic panglica care a marcat deschiderea oficială a biroului din Timișoara, în aplauzele asistenței.

La câteva minute după, când reprezentantul firmei americane discuta cu jurnaliștii, a apărut și Marilen Pirtea. Deputatul a fost prezentat președintelui  companiei și, în timp ce angajații mâncau, Pirtea a apărut pe scenă cu o foarfecă în mână. Heasley și o altă angajată au venit cu o bucată de panglică pentru a fi fotografiat și Pirtea cum inaugurează. I s-a făcut semn și lui Dan Diaconu să vină mai în față și, surpriză, a mai apărut o panglică întreagă. Viceprimarul Dan Diaconu și un angajat al ACI au fost transformați în stative pentru ca Heasley și Pirtea să taie cea de a doua panglică în timp ce erau fotografiați și filmați.

UPDATE Oficiali ai companiei au declarat, după apariția articolului, faptul că s-a decalat ceremonia și că Marilen Pirtea a ajuns la ora anunțată inițial – 11. De asemenea, ni s-a explicat că între companie și UVT există  o colaborare, fără a se explica de ce s-a reluat ceremonia de tăiere a panglicii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.