Eveniment de weekend: „Mehala – cartier multicultural”. Vezi ce artiști participă și...

Eveniment de weekend: „Mehala – cartier multicultural”. Vezi ce artiști participă și ce restricţii de trafic sunt anunţate

2
DISTRIBUIȚI

Primăria Timişoara anunţă restricţii de trafic în zona Mehala. Măsurile sunt necesare pentru desfăşurarea unui eveniment intitulat intitulat „Mehala – cartier multicultural”, organizat de Primăria Municipiului Timişoara şi Casa de Cultură a Municipiului, în colaborare cu consiliul consultativ din zonă.

„În perioada organizării evenimentelor va fi suspendat traficul rutier în zona Pieței Avram Iancu și pe străzile adiacente: Crișan (tronsonul cuprins între str.


Ioan Plavoșin și str. Vuk Karadjici) și Munteniei (tronsonul cuprins între str. Samuil Sagovici și str. Cloșca)”, transmite primăria.

Programul este următorul:

Locația: Piața Avram Iancu, Timișoara, cu începere de la ora 18.00

– Orchestra „Timișoara Big Band”
– Formațiile „Pink” și „Szinkron”
– Orchestra ansamblului de cântece și dansuri sârbești „Kruna”, condusă de Ilia și Miodrag Grubacichi, – cu soliști vocali: Nicoleta Vlasici, Kata Perinaț Grubacichi și Milana Seia Vesici
– Pera Todorovici și Iasmina Feniaț, împreună cu orchestra de tamburași „Virtuozii Banatului”, cu Petrică Moise, George Adam și Mariana Șușca
– Ansamblul folcloric „Timișul”, cu soliștii vocali: Nicoleta Voica, Tiberiu Ceia, Doriana Talpeș și Ioan Surdu

2 COMENTARII

  1. Si cartierul Blascovici plin de praf , gunoaie și parcări pe spațiul verde din str.Dunarii și str.Cosmonautilor când. Trăiască Timișoara capitala culturala europeana.

  2. Si cartierul Blascovici plin de praf , gunoaie și parcări pe spațiul verde din str.Dunarii și str.Cosmonautilor . Trăiască Timișoara capitala culturala europeana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.