Secretele drumului către un abdomen plat

Secretele drumului către un abdomen plat

0
DISTRIBUIȚI

Un abdomen perfect plat este unul din visele pe care cei mai mulţi dintre noi le avem, însă pe care cu greu reuşim să-l transformăm în realitate. Programul haotic, lipsa timpului liber, mâncatul pe grabă sunt toate parte din viaţa omului modern care trăieşte în viteză, iar urmările se văd cu ochiul liber. Mulţi dintre noi credem că pentru a scăpa de extrem de deranjanta burtică avem nevoie de un regim extrem de strict sau de un program darconic la sala de sport, însă realitatea este că aliatul nostru de încredere este dorinţa. Nici puţină disciplină nu strică, iar specialiştii în nutriţie promit că dacă adoptăm dieta potrivită şi introducem în rutina zilnică şi câteva exerciţii fizice treaba va merge ca pe roate, în timp ce noi vom avea privilegiul de a fi în mare parte spectatori.

Alimentele care ne ajută să avem un abdomen plat

Secretul unui abdomen plat este extrem de simplu: în mare parte totul ţine de ceea ce consumăm. Ingerarea de alimente grase, carbohidraţi rafinaţi, sau produse semipreparate va avea efectul invers, ajutându-ne să luăm în greutate.

Printre alimentele bune care ne ajută să ardem grăsimi, dar şi să menţinem un tonus bun se află fructele de pădure, merele, avocado, bananele, piersicile, pepenele roşu.


Pe lista cu alimente minune în cursa spre un abdomen plat regăsim fasolea, legumele verzi, orezul, mazărea, ardeiul gras, seminţele de dovleac, cartofii dulci, humusul, lintea, cerealele integrale, iaurtul sau măslinele.

Băurturile joacă şi ele un rol important în problema unei siluete de invidiat. Cei care vor să aibă un abdomen plat trebuie să ştie că în ceea ce priveşte consumul de apă nu există absolut nicio restricţie, fiind recomandate cel puţin opt pahare pe zi. Laptele degresat şi ceaiul verde fac şi ele parte din lista cu băuturi recomandate. Alcoolul însă trebuie eliminat complet din dieta celor care vor să obţină un abdomen plat vreme de cel puţin şase săptămâni.

Sport acasă, fără stres

Deşi mulţi dintre noi ne ferim de ele sau le privim ca pe o corvoadă, exerciţiile fizice sunt un aliat de nădejde atunci când vine vorba de a un abdomen plat şi definit.

Specialiştii recomandă să facem sport cel puţin de trei ori pe săptămână, iar pe lângă recomadarea de a face mişcare zilnic cel puţin 30 de minute pe zi, ne putem diversifica rutina cu ajutorul internetului, unde găsim o sumedenie de clipuri video cu exerciţii video simple care pot fi făcute in intimitatea casei noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.