Shopping City Timișoara a dat startul pregătirilor pentru începerea școlii (P)

Shopping City Timișoara a dat startul pregătirilor pentru începerea școlii (P)

0
DISTRIBUIȚI

Shopping City Timișoara a lansat campania Back to School care va avea loc până pe 24 septembrie și oferă super rechizite pentru un început de școală de neuitat.

La Shopping City Timișoara, în perioada 21 august – 24 septembrie, are loc campania Back to School. Clienții și vizitatorii centrului comercial se vor putea bucura de colecțiile de toamnă, precum și de cele mai cool gadget-uri și rechizite care vor face începerea școlii mai distractivă ca niciodată.

Pentru că școala se apropie și pregătirile au început deja, vizitatorii centrului comercial Shopping City Timișoara pot prezenta la Info Point, bonurile fiscale în valoare de minimum 150 de lei,  pentru a primi un super premiu Back to school.

După o vacanță binemeritată, întoarcerea la școală anul acesta e „trăznet”, astfel că fiecare participant se poate înscrie în cursa pentru unul dintre cele 300 de seturi de rechizite școlare, puse la bătaie în cadrul campaniei.  Așadar, până pe 24 septembrie, seturile de rechizite școlare, special create pentru elevii care își doresc să devină cei mai cool din clasă, își așteaptă câștigătorii în interiorul centrului comercial.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe www.shoppingcitytm.ro,și pe pagina de Facebook www.facebook.com/shoppingcitytm/.

————————–

Shopping City Timisoara, cel mai mare și mai modern centru comercial din vestul țării, situat pe strada Şagului nr.


100, deține o suprafaţă închiriabilă de 72.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 2.700 de locuri de parcare.

Acesta găzduiește branduri de prestigiu internațional precum Zara, Bershka, Stradivarius, Stradivarius Man, Pull&Bear, H&M, Peek & Cloppenburg, Reserved, Cropp, House, Sinsay, C&A, New Yorker, Koton, LC Waikiki, CCC, Orsay, Motivi, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Adidas, Pandora, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Pupa, Tom Tailor, Colins, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de branduri românești apreciate la nivel național.

Carrefour a deschis în noul mall din Timişoara primul şi singurul hypermarket din zona de vest a ţării. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp.

În plus, timișorenii au acces la cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din afara Capitalei, cu 13 săli dotate cu cele mai noi tehnologii 3D, precum și conceptele revoluționare IMAX și 4DX. Centrul comercial cuprinde zone generoase de petrecere a timpului liber, cafenele, o sală de fitness ultramodernă, dotată cu piscină semi olimpică, alături de zone de bowling, billiard, casino și un food-court foarte generos cu restaurante pentru toate gusturile.