Herneacova International Jumping a ajuns la final. Cine a câștigat ”proba vedetă”...

Herneacova International Jumping a ajuns la final. Cine a câștigat ”proba vedetă” a celei mai importante competiții hipice din țară

0
DISTRIBUIȚI
Gefried Puck, foto dreapta. Foto: Herneacova Internationl Jumping / Facebook

Cel mai important concurs ecvestru organizat în județul Timiș și în România s-a încheiat ieri. Gefried Puck s-a impus în cea mai grea probă de la Herneacova International Jumping. Austriacul a câștigat Grand Prix-ul de trei stele, care a avut premii totale de 50.000 de euro, alături de calul Bo.

Herneacova International Jumping, cea mai importantă competiție hipică organizată până acum pe teritoriul României, s-a încheiat cu cea mai dificilă probă, cea în care obstacolele au fost setate la 150 cm înălțime.


Tot podiumul a fost ocupat de competitori din străinătate. Câștigătorul Gefried Puck fiind urmat de compatriotul austriac Markus Saurugg, cu calul Texas I, respectiv, pe locul 3, de maghiarul Balasz Horvath, cu calul Zordon.

HIJ 2017, desfășurat în două săptămâni, între 13 și 24 septembrie, a avut premii totale de 239.000 de euro, cea mai mare sumă ”pusă la bătaie” într-o competiție hipică din țară, fiind considerat un concurs de 3 stele. Organizatorii au avut parte de o provoare mare în weekendul trecut, când furtuna a afectat zona de concurs, dar situația s-a remediat cu brio, doar o probă a fost amânat pentru ziua următoare. Competiția de la Herneacova, din județul Timiș, s-a bucurat și de aprecierea trimișilor federației internaționale de profil. Aflată la prima ediției, competiția s-a desfășurat pe o arenă nouă de o mie de locuri, care beneficiază de toate facilitățile moderne pentru acest sport. Rezultatele complete de la Herneacova International Jumping pot fi vizualizate AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.