Sfârşit neaşteptat pentru un bărbat de 72 de ani, care a căzut...

Sfârşit neaşteptat pentru un bărbat de 72 de ani, care a căzut ca secerat pe stradă

0
DISTRIBUIȚI

În vârstă de 72 de ani, un bărbat a murit în această dimineaţă, după ce, în jurul orei 10.00, atunci când se afla în apropierea Palatului Copiilor din Arad, a căzut din picioare printre maşinile parcate. Un ciuda mobilizării de care au dat dovadă oamenii aflaţi la faţa locului, de lupta pe care au dus-o pentru a-i salva viaţa bătrânului, acesta nu a mai putut fi salvat în urma infarctului, conform aradon.ro.

În doar un minut, şase persoane au sărit în ajutorul omului care zăcea întins pe şosea şi care mai avea semne vitale, deşi era inconştient. Iniţial victima a fost întoarsă pe o parte pentru a nuşi înghiţi limba.


În timp ce o ambulanţă SMURD se afla pe drum, vârstnicul a intrat în stop cardio-respirator. Cei aflaţi la faţa locului au început manevrele de resuscitare.

În momentul sosirii echipajului medical victima avea semne vitale slabe. Deşi a fost conectat la defibrilator, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i fi salvată viaţa. „Din nefericire, deși echipajul medical a efectuat manevrele de resuscitare mai bine de 40 de minute, inima arădeanului de 72 de ani a cedat fiind astfel declarat decesul bărbatului”, a declarat Simina Roz, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, conform aradon.ro

Foto: bihon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.